Čo týždeň dal

pridal kara 21.4.2015 o 20:01


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Wladimir Klitschko si vybehol na Miami Beach so svojou štvormesačnou dcérkou Kayou.

Chris Brown sa dlho oficiálne nevyjadril k špekuláciám o tom, že má dieťa, no potvrdil to aj bez zbytočných rečí – na Instagranme zozdieľal fotku so svojou dcérou.

Keira Knightley sa dnes bola poprechádzať s mamou po Londýne a ukázala rastúce brucho.

Počas uplynulého týždňa začali médiami rezonovať správy o tom, že Brad a Angelina sa chystajú adoptovať ďalšie dieťa. Na výber už veľmi nemajú, keďže Angelina už nemá vaječníky, a tak vraj uvažujú nad adopciou dievčatka zo Sýrie. Všetko to porozprával nejaký údajne dobre informovaný zdroj pre Mirror, no Bradov hovorca tieto správy vyvrátil.

Nicki Minaj je pravdepodobne zasnúbená s raperom Meek Millom, s ktorým chodí iba štyri mesiace. Na prste nosí nejaký záhadný obrovský prsteň a na twitter postla ikonky diamantu, snubáku a srdiečka s dodatkom, že fotku pridá neskôr.

Ariana Grande a Big Sean sa po 8 mesiacoch randenia rozišli. Vraj im na sebe ale stále veľmi záleží a ostávajú priatelia. Blízky zdroj prezradil magazínu UsWeekly, že sa rozišli kvôli pracovnej vyťaženosti, keďže by sa nasledujúci rok poriadne ani nevideli.

Ireland Baldwin je na liečení. Vraj žiadne drogy ani alkohol, len emocionálna trauma. Pod tú sa vraj podpísal aj rozchod s jej frajerkou Angel Haze.

Chris Hemswroth má voskovú figurínu. Tá bola odhalená počas premiéry nových Avengerov v Hollywoode. A neviem prísť na to prečo, ale vyzerá čudne. To by mě zajímalo, kde soudruzi udělali chybu.

Kim Kardashian si z návštevy Arménska odskočila aj do Jeruzalemu, kde nechala pokrstiť North. Ona a Karol a stretli aj so starostom. To sa ale asi nepáčilo ortodoxným židovským novinám Kikar HaShabbat, pretože ju na fotke tak nenápadčo vycenzurovali. Editor novín prezradil dôvod – Kim je pornografický symbol a toto sa nezhoduje s ich náboženským vyznaním.

Ryan Gosling s tmavými vlasmi… Hmmmm… Nie, díky. Ryan išiel na tmavo kvôli filmu The Big Short, a snáď pri tejto farbe dlho nezostane.

Jared Leto má kvôli úlohe Jokera ešte väčšie bláznovstvo na hlave.

Polonahá Cobie Smulders zdobí obálku magazínu Women´s Health len dva mesiace po pôrode.

Courtney Stodden je chúďatko celá nešťastná, že už si ju nikto nevšíma, a tak vymyslela super plán. Vybehla si na pláž pohádzať s loptou a nááááhodičkou náhodou jej pri tom vyleteli cecky. A ešte väčšou náhodou ju pri tom natočili. Video je cenzurované, takže ujmy na zdraví sa báť nemusíte.

Rihanna má nový klip:

 

Video zo sexy fotenia Kendall Jenner pre GQ:

Už v piatok sa dozvieme, či sa z Bruca Jennera naozaj stane žena. Nové promo video na rozhovor s Diane Sawyer je vonku:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk