Mila Kunis je zlodejka, ktorá kradne kamoškám kurence

pridal kara 22.4.2015 o 20:04


A tak sa ju jej kamoška z detstva rozhodla zažalovať.

Tou kamoškou má byť Kristina Karo, ktorá sa nedávno presťahovala do Hollywoodu, aby si splnila sen a stala sa speváčkou. Áno, speváčkou, tým výzorom kurvy sa nenechajte mýliť. Kristina tvrdí, že než sa Mila odsťahovala v roku 1991 do Ameriky, boli nerozlučná dvojka. No ich kamarátstvo bolo vážne narušené sebeckým činom, ktorý Mila spáchala ako dieťa. Ukradla Kristine kura, ktoré mala ako domáceho mazlíčka. A to kura sa volalo „Doggie“. Keď s tým Milu konfrontovala, tá jej povedala, nech sa cez to prenesie, že veď má celú farmu kureniec a môže si vybrať hocijaké iné, čo u Kristiny vyústilo do traumy (ktorá je vidieť doteraz), a musela chodiť na terapiu, aby sa s tým vyrovnala. Či Mila kura zožrala, alebo ho tiež mala len ako kamaráta, Kristina neprezradila.

Po jej nedávnom presťahovaní do Hollywoodu sa ale trauma opäť vrátila, keďže žije tak blízko Mily. Opäť teda začala chodiť na terapiu. Milu sa rozhodla zažalovať a žiada 5 tisíc dolárov.

Všetko to má ale háčik. Ako ste sa už asi dovtípili, nič z toho nebude pravda a táto skrachovaná existencia sa len snaží upútať na seba pozornosť, čo sa jej celkom podarilo, keďže iba za dnešný deň počet videní pri jej pesničke stúpol o 30 tisíc. Teda, ak sa to vôbec dá pesničkou nazvať. Neexistujú totiž slová, ktorými by som vám to dokázala opísať, preto si to radšej pozrite sami.

Kristina Karo má na svojom webe aj napísaných pár slov o svojom doterajšom živote. Je tam uvedené, že vyrastala v malej dedinke Berezhnytsia. S Milou teda asi ťažko mohli byť nerozlučná dvojka, keďže ona vyrastala v Chernivtsi, a tieto dve dedinky sú od seba vzdialené asi 3 a pol hodiny autom. Ale rozprávka je to pekná.

Kristina Karo



Zaradené pod: Celebrity, Mila Kunis, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk