Z Bruca Jennera bude žena

pridal kara 25.4.2015 o 3:32


Bruce Jenner potvrdil v rozhovore s Diane Sawyer, že je transsexuál.

Rozhovor Bruca s Diane sledovala celá rodina Kardashianovcov/Jennerovcov spolu s ním. Toto bol posledný rozhovor, ktorý poskytol ako Bruce Jenner, neskôr už bude vystupovať iba ako „ona“. Svoje nové meno prezradiť zatiaľ odmietol.

Hneď na začiatku rozhovoru Bruce priznal, že má ženskú dušu v mužskom tele. Už ako malý chlapec sa prezliekal do ženských šiat, no vtedy ešte nechápal čo sa deje. Keď to pochopil, snažil sa to potlačiť a aj jeho tvrdú prácu a výhru v olympijských hrách v roku 1976 považoval len za akési potvrdenie svojej mužskej identity. No nepomohlo.

Prvý človek, ktorému kedy povedal, že sa cíti ako opačné pohlavie, bola jeho prvá manželka Chrystie Crownover. Tá to nijak tragicky neprežívala, žili si spolu ďalej a narodili sa im dve deti. No ich cesty sa rozdelili a Bruce stretol svoju druhú manželku, Lindu Thompson. Tej sa so svojím tajomstvom zdôveril tiež, a ich manželstvo práve na tomto stroskotalo.

Bruce teda ostal sám a rozhodol sa, že svoj život zmení. To je aj dôvod, pre ktorý sa mu v osemdesiatych rokoch veľmi nápadne zmenila tvár plastickými operáciami. Bruce bral 5 rokov estrogén a bol v procese premeny na ženu. No niečo ho zastavilo, nedokázal ju dokončiť. Potom stretol svoju tretiu manželku Kris. Vzhľadom na zmeny, ktorými počas predošlých rokov prešiel, jej musel niečo povedať, nejako to vysvetliť, takže Kris o jeho pocitoch vedela. Dokonca vedela, že Bruce sa rád oblieka do ženských šiat a videla ho tak mnohokrát.

Bruce o Kris povedal, že ju veľmi ľúbil a bola skvelá manželka, od ktorej sa veľa naučil. Keby sa vedela vyrovnať s tým, že sa chystá túto zmenu podstúpiť, boli by zrejme stále spolu.

O jeho záľube v prezliekaní do ženských šiat vedela aj Kim, keďže ho tak oblečeného načapala už pred rokmi. Ušla a nikdy sa o tom nerozprávali. Až keď začali kolovať prvé články na túto tému v médiách, prišla za ním a opýtala sa ho to a Bruce sa jej priznal, že sa cíti ako žena. Kendall a Kylie ho prezlečeného načapali raz tiež, no nikdy sa o tom nerozprávali.

Keď sa Bruce rozhodol, že podstúpi túto zmenu, ako prvému zo svojich detí to povedal Brandonovi. Najťažšie zo všetkých toto jeho rozhodnutie berie práve Khloe, ktorá ani nie je jeho biologická dcéra. Vraj je pre ňu veľmi ťažké sa s tým vyrovnať. Kim je zase jeho veľkou podporovateľkou a pomáha mu s výberom oblečenia. Zo začiatku mala problém spracovať to, no svoj postoj veľmi rýchlo zmenila vďaka Karolovi. Ten jej totiž povedal, že by mohol mať tú najkrajšiu ženu na svete, a tú aj má, mohol by mať tú najkrajšiu dcéru na svete, a má aj tú, ale nemal by vlastne vôbec nič, pokiaľ by som nemohol byť sám sebou.

V lete začne televízna stanica E! vysielať dokumentárny seriál o Brucovom živote ženy. Operáciu na zmenu pohlavia v nej ale neuvidíte. Bruce sa ešte nerozhodol, či podstúpi aj tento krok, a ak sa tak rozhodne, urobí to v maximálnej tajnosti a diskrétne, a hlavne bez kamier. Estrogén ale užíva už rok a pol.

A prečo sa Bruce rozhodol pre tento krok až po šesťdesiatke? Pretože nechcel zomrieť s tým, že celý život žil ako nesprávne pohlavie a v klamstve.

Bruca minulý týždeň nafotili paparazzovia pred jeho novým domom v šatách.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk