Miley a Liam vraj znovu randia

pridal Lilinka 30.4.2015 o 17:34


Stará láska nehrdzavie. A debili obvykle nezmúdrejú. Zdroj blízky Liamovi Hemsworthovi vyšiel na verejnosť s tvrdením (samozrejme, že mastne zaplateným), že títo dvaja sa začali znovu stretávať. Miley využila hodinku denne, keď nie je pod vplyvom drog, a vymyslela vskutku dobrý plán. A to vyplakať sa na pleci bývalého. Miley sa síce tvárila, že sa už pohla ďalej na rýchlik rovno do pekla, no ani to, že úplne stratila súdnosť, olizovala sa s kadekým a chodila so Schwarzeneggrom mladším, jej nezabránilo Liamovi písať. A teraz vraj začal aj odpovedať. Vraj boli spolu na večeri (kde mu pravdepodobne nenápadčo šupla do pitia rufiho) a videli ich tam aj tam.

Čo teda Liamov ľahko podplatiteľný kamoš povedal:

„Liam má drsné príbehy o ich vzťahu, no vždy hovoril, aké bolo zábavné si spolu vyraziť, a že mali medzi sebou skvelú chémiu.“

Miley sa prudko oyebala vo vzťahu s Patrickom (i keď, dalo sa to čakať, aj jeho tatko má nezbedné vajká). A teraz asi hľadá zadné dvierka naspäť do vzťahu s Liamom. Ja len pevne dúfam, že toto je čistá klebeta. Pokiaľ nie, tak urobím slučku a uviažem jej ju okolo krku DVD z jej vystúpenia na VMA s Robinom Thickem a pošlem mu to. Nech si to púšťa celý deň. Aby si pripomenul, že táto vymletá hlava nie je materiál na plytvanie takými dobrými génmi.

Chudák Liam má v hlave asi tento obrázok.

No mal by si spomenúť na to, ako to škrípalo.

A hlavne na toto.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk