Čo týždeň dal

pridal kara 11.5.2015 o 19:52


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Amy Adams sa minulý víkend vydala za Darrena Le Galla. Sú spolu 14 rokov, z toho boli 7 rokov zasnúbení. Majú spolu 4 ročnú dcéru.

Charlize Theron pre Elle UK povedala, že Sean Penn je láskou jej života.

Sofia Vergara sa konečne vyjadrila ku kauze embryá. Minulý týždeň bola v The Howard Stern Show, kde povedala: „Úplne mu rozumiem, no je to o tomto – nanešťastie, a našťastie, máme tu nejaké zákony. Podpísal nejaké papiere, a keď je táto otázka pre neho taká dôležitá, čo úplne rešpektujem ak pre niekoho je, mal to brať vážnejšie. Máme zmluvu, nič s tým nenarobí.“ 

Ak vás zarmútili správy o tom, že sextape Courtney Stodden nakoniec neuzrie svetlo sveta, môžete sa tešiť. Ponúkli jej totiž milión, a to sa neodmieta. Courtney je ale dušička obetavá a tvrdí, že všetky peniaze venuje na charitu. Rozhoduje sa vraj medzi tým, či pomôže zvieratám alebo chorým deťom. Aké šľachetné. Courtney povedala pre TMZ, že jej najlepší kamarát ukradol toto video a vydiera ju, že sa nezastaví pred ničím a video dostane von. A tak jej chudinke neostalo nič iné, ako súhlasiť so zverejnením.

Justin Timberlake a Jessica Biel si už najali pomocníkov. Blízky zdroj na nich prezradil, že namiesto pestúniek sa rozhodli pre dvoch homosexuálnych pestúnov, ktorí sa u nich doma stredajú. Jessica asi nechcela riskovať s nejakou mladou kočkou, aby jej Justin nezahol.

Bobbi Kristina sa nezlepšuje, čo opäť potvrdila aj jej babka Cissy. Minulý týždeň boli súdom určení dvaja opatrovníci – jej otec Bobby Brown a švagriná jej mamy Pat Houston.

Komédia Mean Girl sa dočká akéhosi voľného pokračovania, a to v podobe Mean Moms. Jennifer Aniston vraj úlohu v tomto filme silno zvažuje.

Na nový film Angeliny Jolie a Brada Pitta By the Sea si síce ešte počkáme, ale ako ochutnávkú zverejnili ďalšiu fotku.

Natáčanie Suicie Squad už je v plnom prúde. Tu máte fotky Margot Robbie a Willa Smitha v akcii.

Hugh Jackman v šou u Dr. Oza potvrdil, že Wolverine 3 bude pre neho posledným. „Toto bude pre mňa posledný film. Mám pocit, že je správny čas skončiť. Buďme úprimní, nikdy by som nebol čakal, že to potvrá 17 rokov. Som veľmi vďačný fanúšikom, že som mal takúto možnosť.“

V pripravovanom seriáli American Crime Story: The People v. O.J. Simpson si po boku Davida Schwimmera zahrá aj Selma Blair. Tá si zahrá Kris Jenner.

Ak rozhovor Bruca Jennera s Diane Sawyer vašu zvedavosť neukojil, máte sa na čo tešiť. Najbližšie dva diely reality šou Keeping up with the Kardashians sa budú venovať práve tejto téme. Špeciál má podtitul „O Brucovi“ a prvá časť bude odvysielaná už najbližšiu nedeľu, druhá v pondelok. Uvidíte tam to, ako to Bruce povedal celej rodine, ale aj ich sedenia na terapii. Ak vám ani toto nebude stačiť, budete si musieť počkať na jeho vlastnú reality šou, ktorá by mala prísť vraj niekedy v lete. Bruce za ňu vraj zinkasuje 5 miliónov dolárov.

Karol si vyrazil na basketbal a mal sa tam tak dobre, že sa usmial. Našťastie sa rýchlo spamätal.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk