Videoklip Taylor Swift plný celebrít

pridal Lilinka 15.5.2015 o 18:55


Taylor si pozvala do svojho klipu k piesni Bad Blood naozaj zaujímavé osadenstvo. V prípade, že máte radi latex, cecky a modelky, tak s radosťou klikajte.

Jej klipy sú vždy zaujímavo a vtipne spracované, ako nám to potvrdila napr. v Shake it off alebo Blank Space, v ktorom sa chová presne tak, ako o nej všetci klebetia. Jedno sa jej musí uznať. Vie si dievča spraviť prču zo seba. K najnovšiemu singlu Bad Blood ale robí také promo, akoby to mal byť hollywoodsky film. Štylizované to je ako Sin City alebo Kill Bill. Neviem sa rozhodnúť. Som veľmi zvedavá, ako to dopadne. Dúfam len, že nie tak katastrofálne ako toľko promovaný klip Britney Spears a Iggy Azalea – Pretty girls, z ktorého mi skoro explodoval mozog. A to som už videla všeličo. Aj klip Miley Cyrus, ktorý bol premietnutý na pornofestivale. Aj sextape Courtney Stodden. Vlastne kecám. Na to som ešte nenabrala odvahu. Pozvanie od Taylor prijala Cara Delevingne, Karlie Kloss, Martha Hung, Lily Aldridge, Jessica Alba, Zendaya a Lena Dunham. Na svetlo sveta vyšli už aj ich plagáty. Dovolila som si tento klan nazvať : Badgirls gangsta kill bill sin city bitches Al Capone. Premiéru bude mať už o dva dni.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk