Iggy Azaleu uniesli mimozemšťania

pridal Lilinka 19.5.2015 o 15:17


A vrátili čudnú umelú bytosť, ktorá sa na tú pôvodnú Iggy ani poriadne nepodobá. 

Ach, jaj. Hollywood nám robí z celebrít klony. Pomaly budú potrebovať čísla ako hráči hokeja, aby sme ich rozoznali. Čaru hollywoodskeho tunningu podľa jednej formy najnovšie podľahla aj austrálska speváčka s odutým zadkom Iggy Azalea. Tá sa ukázala na tohtoročnom odovzdávaní cien Billboard Music Awards. A nemusíte mať orlí zrak, aby ste si všimli, že je nejaká iná, spuchnutá, divná. Asi si ten videoklip s Britney zobrala príliš k srdcu, a chcela byť viac pretty. No všetkého veľa škodí, a Iggy by už potrebovala aj novú fotku na doklady. Nevšimla som si, že by sa odmlčala na nejaký ten mesiac a nechala sa celá prerobiť. Nevravím, že vyzerá zle, ale od tej pôvodnej Iggy má ďaleko. Teraz vyzerá ako tuctová americká trubka (aj keď je z Austrálie). Rovnako ako Renée Zellweger, aj ona stratila svoj šmrnc a vyzerá ako blond verzia Kim Kardashianovej. Minimálne jej nos, ako sme s karou usúdili. Raz darmo. Závislosť na plastikách začala byť až príliš cool. My pôvodní budeme ešte veľmi vyhľadávaným druhom.

Iggy Azalea tuning verzia máj 2015

Túto fotku som nazvala: Cudzinec v selfie.

Čo si to povedal?!!! Aké plastiky?!!! Keby som sa nebála, že mi odpadne tvár, tak by som ti takú dala do držky!!!!

Dve zástupkyne toho najprirodzenejšieho z prirodzeného. Najmä úsmev Britney, ktorá sa vždy tvári, akoby namiesto zubnej pasty použila sekundové lepidlo.

Ten pocit, keď v období rekonvalescencie musíte ísť na odovzdávanie cien. Hlavne neodpadni, hlavne neodpadni!

Ak by ste predsa mali nejaký ten zákal, malý netbook, prípadne toto pozeráte na mobile, tu je nepriestrelný dôkaz, ako si dokáže Iggy krásne kontúrovať tvár, podobne ako Kim.

A takto vyzerala Iggy bez mejkapu kedysi. Nechcem vidieť, ako vyzerá bez omietky teraz.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk