Miley a jej blow..fish

pridal WonderWoman 24.5.2015 o 15:51


Pripravte si vreckovky, zatiahnite rolety a pustite si dojemnú pieseň o strate milovanej rybičky.

Miley Cyrus ju zložila pre svoju mŕtvu rybku menom Pablow, ktorý pred pár mesiacmi odplával za dúhový oceán a nechal ju tu samu, v slzách, ktoré predviedla aj na svojej poslednej Backyard session. Blowfish (alebo po slovensky štvorzubec) je malá jedovatá ryba a iste mi dáte za pravdu, že to nie je typický domáci maznáčik. Sama Miley, v kostýme jednorožca, sa v texte svojej piesne čuduje, ako môže milovať niekoho, koho sa nikdy ani nedotkla… Hovorí sa tomu platonická láska, Miley, ale k rybe?.. Ďalej spieva o tom, ako veľmi jej Pablow chýba, ako išla na večeru do sushi reštaurácie, no prešla ju chuť (ktovie prečo?) a ako možno Pablow nájde v oceáne morského koníka Sadie, s ktorou budú mať deti (pri tejto pasáži zrejme vypustí slzu nejeden oceánológ).

Napriek všetkému chápeme Miley-inu bolesť a vyslovujeme jej úprimnú sústrasť. V mori ale pláva veľa rýb, snáď jej teda čoskoro nejaká z nich zaplní prázdne miesto v akvárku, resp. v srdci.



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Miley Cyrus, OMG!, RIP




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk