Čo týždeň dal

pridal kara 27.5.2015 o 16:17


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

V sobotu zomrela herečka Anne Meara, ktorú si možno pamätáte zo napr. zo Sexu v meste. Anne bola tiež mamou Bena Stillera. Zomrela prirodzenou smrťou vo veku 85 rokov.

V sobotu zomrel aj matematik John Nash a aj jeho žena Alicia. Síce nie sú „celebrity“, ale ako fanúšik Čistej duše som to sem dať musela. 86ročný John a jeho 82ročná manželka zahynuli pri autonehode v New Yorku. Taxík narazil do zvodidiel, obaja vyleteli z auta a boli na mieste mŕtvi.

Keira Knightley porodila. Potvrdilo to hneď niekoľko blízkych zdrojov pre E!News. Žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ zverejnené neboli (presný dátum, meno ani pohlavie).

Najšokujúcejšie zistenie tohto týždňa – blízke zdroje vôbec nemusia byť blízke a zvyknú si vymýšľať. Veľký definitívny rozchod Emmy Stone a Garfielda sa tak asi nekoná. Tento týždeň ich odfotili spolu rovno dvakrát. A našiel sa samozrejme ďalší blízky zdroj, ktorý tvrdí, že žiaden rozchod sa nekonal, boli od seba len kvôli pracovnej vyťaženosti, ale naďalej tvoria pár a všetko je v poriadku.

Katy Perry a John Mayer bez seba nevydržali ani dva mesiace, a už sú zase spolu a kolotočujú sa v Disneylande. Rozchod číslo 156 bude ale určite nasledovať čoskoro. Katy si nejako nevie povedať, kedy dosť. Zaujímavé, že pri Russelovi Brandovi takýto problém nemala. Minulý týždeň v rozhovore pre Daily Telegraph prezradila, že s Russelom nehovorila, odkedy jej v smske oznámil, že požiadal o rozvod.

Khloe Kardashian má asi nového chlapa. Tým by mal byť bývalý basketbalový hráč Rick Fox. Minulý týždeň si vybehli tesne pred polnocou do mexickej reštaurácie, kde sa zdržali skoro do druhej ráno. Rick sa vyjadril, že s Khloe sú len kamaráti, no aj tak mu to nikto neverí.

Rebel Wilson má nového frajera. Začala si s komikom Mickeym Goochom Jr. A zostarla pri ňom celkom rýchlo o 6 rokov. Ako sa totiž minulý týždeň ukázalo, Rebel nemá 29 ako tvrdí, ale 35. Vykecala to na ňu nejaká bývalá spolužiačka. Rebel sa to snažila zosmiešniť na twitteri, ale nakoniec sa to aj tak potvrdilo.

Jennifer Lopez dnes na letisku LAX ukázala, ako vyzerajú jej vlasy bez príčeskov.

Johnny Depp si nabudúce asi poriadne rozmyslí, než začne na čierno cestovať so svojimi psami. Okrem toho, že tí len tak tak unikli smrti, hrozia Johnnymu ešte aj ďalšie problémy. Ak sa to dostane až na súd, bude mu hroziť pokuta do výšky 265, 000 dolárov alebo 10 rokov v base.

Pamela Anderson sa vyzliekla kvôli kampani pre organizáciu PETA.

Chrissy Teigen sa tiež vyzliekla, no tá pre magazín DuJour, pre ktorý fotila spolu s manželom Johnom Legendom do ich letného čísla.

Matthew Lewis alias Neville Longbottom sa odhalil pre magazín Attitude. A zatiaľ čo celý internet je z toho na vetvy, v mojich očiach je tento mladý muž vyslovene asexuálny.

Christina Aguilera si troška zaparodovala v novej upútavke na The Voice, a to napríklad Britney Spears, Cher, Lady Gagu alebo Miley Cyrus. A je to super.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk