Rozvod na spadnutie?

pridal kara 28.5.2015 o 20:55


Ben Affleck a Jennifer Garner majú vraj problémy a čoskoro sa budú rozvádzať.

Ťahanice o majetok v hodnote 150 miliónov sú vraj za rohom. Tieto správy priniesol OK! magazín a National Enquirer. Problémy v manželstve už majú trvať dlho, a Jen a Ben ich nikdy poriadne neriešili. Vždy to spolu nejako pretrpia a potom si od seba chvíľu oddýchnu, keď musia pracovať. Jenniferine kamošky ju v rozhodnutí ukončiť manželstvo podporujú, keďže si už dlho myslia, že sa k sebe vôbec nehodia. Ona si je toho vraj vedomá tiež, a preto už nejaký čas navštevuje terapeutku, ktorá jej pomáha sa na rozvod pripraviť a zvládnuť ho.

Ben vraj nalieha, aby urobili oznámenie o rozvode ešte pred ich desiatym výročím, nech sa mediálne haló trocha stihne ukľudniť, než začne propagovať svoj nový film Batman vs Superman. Keďže ich desiate výročie bude už 29. júna, nebudeme musieť čakať dlho, aby sme sa dozvedeli, či sú tieto správy pravdivé.

Jennifer a Ben sú svoji od roku 2005 a majú spolu tri deti – dcéry Violet a Seraphinu, a syna Samuela. Jennifer si plánuje deti pýtať do svojej opatery.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk