Čo týždeň dal

pridal kara 2.6.2015 o 20:34


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Jennifer Garner a Ben Affleck si vo štvrtok vyrazili na obed. Je to prvýkrát, čo ich odfotili od rečí o rozvode. A veľmi šťastne sa teda netvárili.

Patrick Schwarzenegger a Miley Cyrus sa zrejme nerozišli v dobrom. V piatok sa náhodou ocitli na oslave ich spoločného známeho v Hollywoodskom klube Blind Dragon, no podľa svedkov spolu ani neprehovorili, ani sa nepozdravili a celý večer sa vyhýbali jeden druhému.

Orlando Bloom sa momentálne nachádza v Austrálii, kde natáča pokračovanie Pirátov. Zobral so sebou aj 4-ročného Flynna. Malý rastie ako z vody, za rok sa zmenil na nepoznanie.

Jessica Alba je kočka hodná miliardy dolárov. Doslova. Jessica je podnikavé žieňa a dostalo ju to až na titlku magazínu Forbes. V roku 2012 založila The Honest Company, ktorá vyrába prírodnú vegánsku kozmetiku a plienky bez škodlivých látok. Teraz má jej spoločnosť hodnotu 1 miliardu dolárov.

Caitlyn Jenner stačilo len predstaviť sa svetu, a už láme rekordy. Po zaregistrovaní na twitteri sa jej účet stal najrýchlejšie rastúcim vôbec – za menej ako 4 hodiny vyše milión sledujúcich – aktuálne už vyše dva milióny. Predbehla tak aj Obamu, ktorý získal milión sledujúcich za 5 hodín.

Caitlyn uvidíme 15. júla v premiére na červenom koberci na ESPY Awards. Prevezme si Arthur Ashe Courage Award. Všetky jej vlastné aj nevlastné deti s ňou budú na pódiu, keď bude cenu preberať.

Kim nevedela prekúsnuť, že sa napriek oznámeniu tehotenstva v ich rodinnej reality šou netočí všetko okolo nej, a tak len pár hodín po zverejnení Vanity Fair titulky s Caitlyn vydal jej hovorca do médií oficiálne vyhlásenie, ktorým tehotenstvo potvrdil: „Kim Kardashian West a Kanye West čakajú na konci tohto roka svoje druhé dieťa. Sú neskutočne šťastní a tešia sa na jeho/jej príchod.“ 

Okrem iného momentálne zdobí aj júnovú obálku Vogue Brasil, ktorú fotila ešte ako blondína.

Nicki Minaj je na titulke júlového Cosmpolitanu. V rozhovore porozprávala aj o svojom sexuálnom živote. Od chlapa vraj vyžaduje, aby zakaždým dosiahla orgazmus.

Ed Sheeran má novú voskovú figurínu v múzeu Madame Tussauds v New Yorku. Čučala som na tú figurínu a hľadala čo je zle, až kým som ich našla stáť vedľa seba – figurína neškúli.

Irina nafotila nové sexy fotky pre Telegraph magazín.

Nikki Reed sa na Instagrame pochválila ukážkou zo svadobného videa. A jediné šťastie, že to nejaká dobrá duša dala aj na youtube, lebo z instagramu zdieľať neviem. ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk