Ďalšia celebrita sa zasnúbila

pridal Lilinka 2.6.2015 o 17:02


Ktorá celebrita sa chváli týmto obrovským prsteňom? Naozaj gigantickým diamantovým šutrom sa pochválila na svojom instagrame čerstvo vymodelovaná a čerstvo zasnúbená Iggy Azalea. Tú požiadal (naozaj veľmi romanticky, ako uvidíte vo videu nižšie) o ruku jej priateľ, basketbalista Nick Young, po 19 mesiacoch randenia. Pokľakol pred Iggy, a tým najotrasnejším tónom hlasu, aký človek, ktorý nemá momentálne guľky zavrznuté medzi dverami dokáže vydať, sa jej spýtal, či si ho vezme. 24 ročná Iggy celá nadšená ponuku prijala váhavým „yes“. Človek by sa až bál, že z nej od radosti niečo čerstvo prilepené, prišróbované alebo doložené odpadne. A tento Nick nebude len taká hlava deravá. Svoju milú požiadal včera, v deň svojich tridsiatych narodenín. To sa už nikdy nemusí báť, že zabudne, kedy ju požiadal. Well done!

Tento naozaj neprehliadnuteľný šperk stál 500 000 amerických dolárov, čo je v prepočte niečo vyše 451 000 eur.

Prsteň navrhol sám Nick Young. Vraj sa pohrával s myšlienkou dizajnu už dva mesiace. 10, 4 karátový prsteň pozostávajúci z 18, 5 karátového žltého diamantu obkoleseného malými bielymi diamantmi, to všetko vsadené do bieleho zlata. Prsteň mu na mieru vyrobil Jason Arasheben z Jason of Beverly Hills, ktorý sa vyjadril, že Nick si dal naozaj záležať na tom, aby bol prsteň perfektný. Lenže ako som ho zbadala, prepadol ma silný pocit deja vu.

A tak som v spolupráci s Ignácom hľadala, a našla. Dvojmesačná snaha vyrobiť dokonalý prsteň, a ten vyzerá ako masívnejšia kópia snubáku Kelly Clarkson s krídelkami.

Iggy, ktorá by sa aj bola usmievala, no po čerstvej prerábke fasády ešte nemôže – nedokáže.

A takto vyzeralo super romantické požiadanie o ruku, ktorú má Iggy hádam ešte pôvodnú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk