Ronaldo sa nám stále snaží dokázať, že nie je na chlapcov

pridal Lilinka 4.6.2015 o 20:56


Doteraz neznáme umelé cecky tvrdia, že mu rozbili vzťah s Irinou.

Tieto cecky, teda prvá vec, ktorá vám udrie do oka až tak, že už radšej tým okom nebude chcieť nič zočiť, patria doteraz neznámej štetke playmate Danielle Chavez.

Táto dievčina totiž vyrukovala do sveta (teda okrem tých nechutne veľkých umelých ceckov) s tvrdením, že prekotila Ronalda. Alebo Ronaldo prekotil ju. I keď táto možnosť je fyzicky nemožná, pretože keď ju neprekotia tie melóny, tak už asi nikto. Daniela povedala pre mexické noviny Reforma (samé perly of course) :

„Stretla som Cristiana v novembri 2014 (v čase, keď bol ešte stále s Irinou) v USA. Už sme predtým komunikovali cez email a skype. Ja som musela cestovať kvôli práci, a on mi povedal, či s ním nestrávim pár dní.“

„Na začiatku bol veľmi hanblivý, ale keď nabral sebadôveru, bol naozaj chlap, napriek tomu stále trošku vystrašený. Miloval ma, ale nechceli sme to ukazovať.“

„Len som si chcela splniť sen a mať s ním sex. Milujem jeho telo. Jemu sa páčila moja tvár, moje prsia a fakt, že nikdy nespal s playmate.“

Naozaj veľmi zaujímavý príbeh, ktorý by bol aj uveriteľný, keby nešlo o Ronalda. Pretože hanblivý nie je ani trošku – viď jeho šantenie s kamarátmi. Druhá blbosť: „Páčili sa mu moje prsia.“ Všetci vieme, že Ronaldo je na klobásky, nie na melóny. Tretia blbosť: Strašne túžil spať s playmate? No jasné, aj my chceme strašne žuvačku, ktorá leží na priechode pre chodcov na tej najrušnejšej križovatke už od Veľkej noci, pretože po nej prešlo už toľko ľudí, že my môžeme byť poslední jedinci na tejto planéte, ktorí do nej ešte nestúpili. Tak prečo ju rovno neodlepiť a trošku si požuvkať.

Toto bola teória číslo 1. Druhou teóriou je, že si ju Ronaldo jednoducho zaplatil, aby vyrukovala s vyhlásením, že ho prekotila, lebo všetci už tušíme, že je super homoš, a absolútne mu nejde skrývať to. Aj keď už údajne má za Irinu náhradu. No po vzhliadnutí nových fotiek z párty klobások, mi určite dáte za pravdu, že tento chlap čajíček nemôže byť hetero.

Božínku, to je hic. Normálne sa mi spotila klobáska.

Už to nevydržím. Musím si ju schladiť!

Všimnite si, že ešte aj tento verejný fap vykonáva ako žena!

Och, sprška, schlaď moju rozpálenú klobásku!

Ronaldo: A teraz mi chrústik ponatieročkaj môj chrbátik!

Chrústik: Dobre, chrobáčik, ponatieročkam.

Ronaldo: Och, tie tvoje mužné ručičky! Čo keby sa pohrali s mojou rozpálenou klobáskou?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk