Megan Fox čaká na zákazníka

pridal Lilinka 8.6.2015 o 10:40


Megan pokračuje v natáčaní filmu Teenage Mutant Ninja Turtles v New Yorku a priťahuje pohľady okoloidúcich, dokonca aj ich domácich miláčikov. 

Pretože Megan má sexepílu na rozdávanie. Má ho toľko, že by ho mohla kľudne rozdeliť medzi jeden tím volejbalistiek. Tentokrát bola opäť bez štetkoidnej parochne, s vlasmi tmavohnedej farby, ktoré jej pristanú najviac. Zaodetá v rovnošate nemravnej školáčky s nadkolienkami na nohách, ktorá si privyrába na školu tým najstarším remeslom, sa nechala obskakovať filmovým štábom, ktorý sa o ňu staral ako o princeznú. Užívala si obdivné pohľady okoloidúcich a hádzala sexy pózy. Neviem čím to je, ale Megan sa dokáže aj na paparazzi fotkách tváriť sexuálne. Možno to je tým, že sa nechala prerábať postupne, a nie ako Iggy všetko naraz. Tá ale vedela čo robí a z prerábky svojej fasády profitovala. Lebo svojím novým Ja prinútila frajera pokľaknúť. No Iggy sa na Megan ani nechytá. Lebo Megan je jednoducho Megan. Nechcela by som byť v Brianovej koži. Pri takej žene musí mať oči vždy na stopkách.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk