Posedenie pod jedličkou

pridal locco 9.6.2015 o 13:43


Kim nerobí drahoty, a tak pri príležitosti 38. narodenín svojho milého, stále ešte rappera a možno aj najlepšieho speváka na svete, prenajala celú arénu Staples Center v Los Angeles.

Veď nech chalan aspoň raz v živote pocíti, ako sa hrá basketbal v tejto slávnej hale. Samozrejme, že celú akciu dôkladne zdokumentovali, aby si aj bežný plebs dokázal predstaviť, aká je celá rodina ukrutne coolová. Ja si napríklad spomínam, ako sme ešte v škôlke pred Vianocami s pomarančom a autíčkom v ruke pózovali sofistikovanému fotografovi. Výsledná fotka bola doslova ohromujúca a vtedajší predstavitelia komunistického režimu museli byť patrične pyšní na budúcu generáciu ostrihanú podľa kastróla.

No ale naspäť k tejto pompéznej udalosti, ktorá bola o niečo dôležitejšia ako nejaké Vianoce. Spolu s Kanyem si prišli zahrať basketbal jeho kamaráti, prevažne čiernej pleti, lebo všetci dobre vedia, že bieli muži nevedia skákať. Jeho kamaráti boli určite tiež nejakí významní ľudia. Podľa voľného oka som dokázal rozoznať Johna Legenda a Johna Walla. Samozrejme, nechýbali ani zástupkyne ženského pohlavia, ktorého hlavnou predstaviteľkou bol Justin Bieber. Zdatne mu sekundovali aj ostatné členky najdôležitejšej rodiny pod slnkom, vždy s číhajúcim palcom na Ajfóne pripravené na nejakú tú fotečku.

No podľa mňa však minimálne Donaldovi Sterlingovi zamrzol úsmev na tvári. Tento pán je totiž bývalý majiteľ basketbalového mužstva Los Angeles Clippers, ktoré hrá domáce zápasy práve v tejto hale. Na tom by nebolo nič zvláštne, kebyže približne pred rokom pána Donalda nepreslávila jeho bývalá milenka s ufom na hlave, ktorá sa s médiami podelila o jeho vrúcne city k tmavej menšine. Nižšie si môžte pozrieť fotodokumentáciu, ale aj zahlasovať v mimoriadne dôležitej ankete.

Kanye nešetrí veselým výrazom ani v aute, aj keď táto fotka prešla malou úpravou.

Tu je originál fotka.

Nájdi belocha.

Tak čo, sestra, našla si ho? Mne sa stále nedarí.

Vždy elegantný rasista, pán Donald.

No a kvôli tejto slečne prišiel Donald o klub.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk