Štefka v Londýne

pridal locco 10.6.2015 o 11:36


Táto osôbka je každému z Vás dobre známa, keďže Lady Gaga sa dostáva do povedomia širokej verejnosti iba prostredníctvom produkovania vysoko kvalitnej hudby.

Táto veta bola asi trochu zavádzajúca. Ako daňové priznanie Nory Mojsejovej. No Gagu za ruinovanie hudby nikto nepotrestá, na rozdiel od Noriky. Chudinka pár políčok vynechala na nejakom dôležitom papieri a hneď mala postarané o ubytovanie hradené daňovými poplatníkmi tohto štátu. Koľká to nespravodlivosť. Inak podobnosť týchto dvoch celebrít je čisto náhodná.

Vlastne ani neviem prečo, ale Lady Gagu som pred rokmi začal familiárne oslovovať Štefka. Asi to bude mať niečo spoločné s jej celým menom. Naschvál ho sem nenapíšem, lebo je veľmi dlhé a moji kolegovia by ma mohli podozrievať, že si nevhodným spôsobom naháňam riadky a po čase by mi mohli začat kradnúť desiatu. Tí chytrejší práve vytušili môj zámer. Dobré, že?

Ale k veci. Štefka sa vyskytla v Londýne pri príležitosti jej spoločného koncertu s legendárnym spevákom Tonym Bennettom. Čo však čert a majitelia vstupeniek nechceli, Tony dostal chrípku a koncert bol zrušený. Nakoľko má Tony už 88 rokov, tak aj obyčajná chrípka by mu mohla zabezpečiť exitus. Teraz som to myslel smrteľne vážne. Zvlášť keď začali úradovať tieto horúčavy. Nikdy si nemôžte byť istý, či toho dôchodcu pred Lidlom skolila tá horúčava, alebo tie fantastické akciové ceny.

A tak voľne pohodená a nečinná Štefka dostala výborný nápad. Patrične sa výmodila a vyrazila do spoločnosti. Ja síce nie som žiadny módny guru, ale podľa mňa je ten outfit fantastický. Zadanú tému „večer v meste“ splnila do bodky, bola dokonalé zladená, tie strieborné lodičky dodali celému outfitu dokonalý farebný akcent. Fakt nemám čo dodať, ja som ju ani nespoznal. Normálne som ostal v nemom úžase. Možnože len jediná maličká chybička, nebol som spokojný s občerstvením. Preto jej dávam 2 body. A vlastne je len stred týždňa, takže desiatku odkladám pre ďalšie súťažiace.

 Prisahám, že do auta som nasadala s nepoškodenými silonkami. Len potom som zapla vykurovanie sedadla.

Valivou silou sa derie do podniku.

Tanečný krok aj mimo parketu. No kto je viac.

Takto sa telefonuje prostredníctvom goliera na bunde. Zahadzujte Ajfóny, zajtra už nebudú in.

Veľké finále. Prežila.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk