Rozvod?!

pridal kara 12.6.2015 o 20:38


Ktorý slávny pár má problémy?

Ak ste podľa titulnej fotky neuhádli, jedná sa o Homera a Marge Simpsonových. V septembri sa začne vysielať už 27. séria ich rodinnej reality šou. Kardashianovci sa s ich desiatimi sériami môžu schovať. Simpsonovci bolí tí, ktorí priniesli rodinné reality šou na naše obrazovky.

No napriek tomu, že za celé tie dlhé roky vyzerali ako dokonalý pár, už v septembri uvidíme, že to tak nie je. Homer sa zamiloval do svojej lekárničky Leny Dunham. Ako uvidíme na televíznych obrazovkách, Marge tento fakt niesla veľmi ťažko. A tak bude rozvod.

Simpsonovci si zakladajú narozdiel od Kardashianiek na tom, aby sa žiadne detaily z ich života nedostali do médií skôr, než ich uvidíme v televízii. O ich rozvode teda nikto netušil až doteraz, keď oficiálne zverejnili, čo v nasledujúcej sérii uvidíme. Médiá síce špekulovali, či je medzi nimi všetko v poriadku, keďže tento pár je známy tým, že sa rád svojou láskou chváli na sociálnych sieťach, a pred pár mesiacmi s týmto prestali, ale rozvod nikto nečakal.

Ak ste ale fanúšikmi ich vzťahu, báť sa nemusíte. Manželia už sú opäť spolu, podľa ich hovorcu sú šťastnejší než kedykoľvek predtým, a to, ako sa dali zase dokopy, samozrejme tiež zachytili kamery.

Takto sa chválili svojou láskou na Instagrame predtým, než prišli problémy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk