Čo týždeň dal

pridal kara 17.6.2015 o 19:35


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Emily Deschanel porodila. S manželom Davidom Hornsbym sa tešia zo syna. Žiadne ďalšie podrobnosti nezverejnili.

Zo syna sa teší aj Benedict Cucumber s manželkou Sophie. Oznámili tiež len pohlavie bábätka a médiá prosia v tomto čase o súkromie.

A do tretice – z chlapčeka sa tešia aj Alec a Hilaria Baldwinovci. Hilaria to dnes oznámila na Instagrame. Chlapček sa volá Rafael Thomas Baldwin.

Vojvodkyňa Kate sa cez víkend ukázala prvýkrát od pôrodu na verejnosti. Ubehlo len 6 týždňov a na jej štíhlej postave ani známky po tehotenstve. Šťastná to žena.

Tento týždeň spôsobilo veľké haló rozhodnutie manžela Zoe Saldany. Ten si totiž zobral jej priezvisko, a tak sa teraz volá Marco Perego Saldana. Trocha som nechápala o čom všetci točia, keďže toto meno používa minimálne na facebooku už aspoň rok. A potom mi to došlo – Zoe totiž robí momentálne promo filmu Infinitely Polar Bear, ktorý má premiéru za dva dni, a tak asi bolo na túto zmenu mena upozorniť aj médiá. A aby ste si nemysleli, Zoe si tiež zobrala manželovo meno, takže ona je zas oficiálne Zoe Saldana Perego. A ich dvojičky sú Perego Saldana. Náhodou je to zlaté.

Láske Emmy Roberts a Evana Petersa je koniec. Podľa blízkeho zdroja sa po troch rokoch takto vzájomne rozhodli, nekonala sa žiadna dráma, žiadne hádky a sú stále priatelia.

Rita Ora porozprávala pre júlovú Marie Claire o rozchode s Calvinom Harrisom. Páči sa mi, ako sa nám snaží nenápadčo oznámiť, že ona sa rozišla s ním. To ti nezožerem, sorry. Na titulke magazínu vyzerá mimochodom úplne ako naša slovenská sélebrita Mamba Dáša, či ako si to hovorí.

„Bol tam dôvod, prečo som sa s ním rozišla. A je tu aj dôvod, prečo som teraz na tomto mieste vo svojom živote, kde cítim takú voľnosť pri tvorení hudby, nemusím nikomu nič vysvetľovať. Bolo to o tom, že z mojej strany tam bola veľká úcta. Mala som takmer pocit, že on ani nemôže nič zlé urobiť. Myslela som si, že stojí za mnou a že by ma nikdy nezradil. Ale potom vyšla von pesnička I Will Never Let You Down a začalo to byť čudné. Neviem, či to bolo tým, že sme miešali pracovný a súkromný život, alebo čím…“

V pondelok vyšla kniha Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame, v ktorej sa dočítate napríklad to, že Whitney bola lesbička, mala milenecký pomer s kamarátkou Robyn Crawforn, kvôli ktorému ju ešte v roku 1992 vydierali, a tak zaplatila 250 tisíc dolárov, aby sa to nedostalo von. V knihe sa píše aj o tom, že Bobbi Kristina bola závislá na drogách už v 14tich. Takéto neautorizované biografie by mali byť skôr zaradené v beletrii, keďže takéto infošky si viem z rukáva vytiahnuť aj ja, no overiť sa dajú už len ťažko.

Johna Stamosa v piatok zatkli za šoférovanie pod vplyvom. Polícia potvrdila, že ho zatkli pred ôsmou večer potom, čo obdržali niekoľko telefonátov o zvláštnom správaní vozidla. Bol na tom asi dosť zle, pretože policajti ho odviezli do nemocnice.

p.s.: WTF? On má 51 rokov?

Najlepší kamarát Lamara Odoma – Jamie Sangouthai – zomrel v sobotu ako 37 ročný na predávkovanie heroínom. Lamar by si teda asi mal začať dávať pozor aj na svoje správanie, keďže sa už roky hovorí kadečo. Jamieho smrť otriasla aj Khloe Kardashian, ktorá kvôli tomu vynechala oslavu North v Disneylande.

Khloena najlepšia kamarátka Malika, Lamar, Khloe a v pozadí Jamie

Chúďatko milionárka Kylie Jenner sa minulý týždeň v rozhovore pre UK InStyle posťažovala, že už od 14tich ju mama Kris nesponzoruje a všetko si platí sama. „Platím si všetko – auto, benzín, jedlo a aj oblečenie.“ No teda, to si predstavte, aj oblečenie.

V pondelok stihla Kylie na twitteri dementovať aj správy o tom, že nahráva album. Vraj sa sústredí na svoju webovú stránku, ktorú chce čoskoro spustiť, a na žiadnom albume nepracuje.

Angelinu Jolie zrejme opäť uvidíme v úlohe Maleficent. Štúdio totiž uvažuje nad natočením pokračovania, čo asi nie je veľmi prekvapivé, keďže film zarobil za minulý rok 760 miliónov dolárov.

Jennifer Aniston má vonku novú reklamu na jej obľúbenú Smartwater, ktorej robí reklamu už roky.

Chúďatko Beyoncé má v hlavičke troška zmätok. Napriek jej veľkolepému oznámeniu, že je vegánka, stále je mäso. Dozvedeli sme sa to vďaka nezostrihanej verzii videa, kde v 3:48 hovorí: „Aj keď stále jem mäso, je to všetko o rovnováhe, ale určite robím lepšie rozhodnutia.“

 

Naozajstnou vegánkou je ale Miley, ktorá to prezradila vo svojom rozhovore pre Paper Magazine. Vegánkou sa stala z etických dôvodov už pred vyše rokom – po smrti jej psíka.

A aby sme si sem niekedy dali aj skutočných hudobníkov, nielen Miley, Ritu a podobne, tu máte Davea Grohla. V piatok na koncerte vo Švédsku spadol z pódia a zlámal si nohu. Koncert ale neukončil, sadol si a dospieval čo mal počas toho, ako mu dávali sadru.

Chris Pratt si zrejme slušne zarobil hraním v Jurskom svete. Ten za otvárací víkend zarobil vyše 200 miliónov dolárov, čo je rekord za tento rok. A tak už Chris podpísal zmluvu a zahrá si aj v pokračovaní. Celý jeho život sa teda momentálne točí okolo dinosaurov, dokonca ho tento týždeň dinosauri aj pekne nastrašili.

Kim si kvôli Glamour magazínu napísala list pre samú seba o 10 rokov. Škoda len, že si tam nedala ako záväzok aj to, že už konečne prestane s plastikami.

Posledná časť Hunger Games už má trailer:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk