Pekne papaj, nerozsýpaj!

pridal locco 18.6.2015 o 10:01


Táto jednoduchá veta sa zvykne obvykle používať v inej spojitosti s peknými slečnami. Ja som však narážal na to údené koleno, ktoré práve zovierate za rúčku.

Ak vám ani pohľad na Federicu Nargi nepokazil chuť do jedla, tak máte jasne stanovené priority. Obdivujem ženy, ktoré sú so sebou spokojné a po každom súste neskáču s výčitkami na váhu. Veď žena je vtedy krásna, keď je šťastná. Teda pokiaľ sa na pláži okolo nej nezbehne húf nadšených fotografov a novinárov, ktorí až dovtedy zbytočne hľadali lochneskú príšeru. V každom prípade, ja som ten posledný, ktorý by mal kázať o fyzickej príťažlivosti. Väčšine ľudí stačí letný pohľad na moju tvár a už sa predo mnou rozostupujú ako more pre Mojžišom. Takže kľudne dojedzte to koleno a berte ma s rezervou. Asi ako moja manka, ktorá sa ma snažila v pôrodnici vymeniť za kukučkové hodiny.

Federica Nargi má 24 rokov a absolútne nič o nej neviem. Tento fakt mi však pri písaní vôbec neprekáža, všetci dobre viete prečo na vás z titulky žmurká jej riť. Druhý fakt je ten, že väčšina z vás si toto ani nečíta a ihneď scrolluje na obrázky, aby videli jej tvár a našli si aspoň jeden dôvod, prečo ju zjebať. No dobre, pre tých jedincov, ktorí sa tu zastavili pre kus serióznej žurnalistiky, mám pár faktov. Federica ja modelka a chodí s futbalistom Alessandrom Matrim. Som písal že pár, tak neviem prečo sa cítite ochudobnení. Pár sú dva, takže všetko sedí.

Neviem, čo by som viac dodal. Veď ste sami dobre videli. Keby som vedel ako sa slintá prostredníctvom internetu, tak to dám. Verte mi. Pôvodne som chcel všetko písať so zapnutým capslockom, aby ste vedeli, že celý čas vlastne kričím. Ale veď ma možno už poznáte. Škaredý, upotený, obtlstlý zúfalec sedí v kajute a svoje bludy púšťa na Pikošky. Ale fakt, aspoň niečo so sebou robte, aby ste sa aspoň do tých lohyňoviek zmestili, ktoré vám visia v skrini, hneď vedľa plesových šiat. Jaj, ešte niečo som zabudol. Tento set fotiek pochádza z Grécka, aby si aj vášniví cestovatelia prišli na svoje.

Fuj, aký dogabaný lakeť.

Jebák na ľavom stehne.

Príliš dlhý pás.

Preháňa to s opaľovaním.

A tá hnusná hviezda.

Tá tvár, ani nehovorím.

Neprirodzený úsmev.

Strašné držanie tela.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk