Flashback Friday: Angelina v parochni

pridal kara 19.6.2015 o 20:06


Angelina v roku 1995.

Týmto vás vítam v novej rubrike Flashback Friday. Tá vznikne, keď človek vo štvrtok nestíha napísať Throwback Thursday. Ale jedno TBT s Angelinou sme tu už mali, tak máme aspoň nejakú zmenu.

Čerstvá štyridsiatnička Angelina sa na fotkách blázni v parochni a v slušivom ligotavom kostýmčeku, ktorý je už dnes zrejme ako výstavný exemplár v múzeu s názvom: Prečo nemôžeme dovoliť, aby sa móda 90tych rokov vrátila. Fotky boli nafotené v roku 1995 fotografom Marcelom Indikom. Vtedy len 20 ročná Angie ešte len štartovala svoju hereckú kariéru a v tomto období vo veľkom promovala jej film Hackers/ Nebezpečná sieť.

Fotky sú jasným dôkazom toho, že nielen móda 90tych rokov sa sem nesmie vrátiť, ale ani líčenie. Aj by som povedala, že tam vďaka nemu normálne vyzerá staršie ako dnes, ale to by dnes nemohla mať 35 kíl aj s Louboutinkami, vďaka čomu vyzerá tak strhane, ako keby všetkých svojich 24 detí aj porodila.

Nožnicovoruký Edward







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk