Cecky v Monaku

pridal locco 19.6.2015 o 17:28


Titulka vám naznačuje, že by malo ísť o pastvu pre oči. Neviem, ale keď si radi poplačete, tak vstúpte.

Lindsay Lohan patrí do skupiny celebrít, ktoré sa nemusia ani veľmi namáhať, aby sa pravidelne objavovali na titulkách bulváru. Teraz jej stačilo, aby si zabudla šupnúť podprsenku. Hrdzavá deva má za sebou však oveľa väčšie škandály, takže absencia spodného prádla jej povesti už neublíži. Jej kamarátka ju mohla aspoň upozorniť, že jej na pol žrde trčí cecek. Mám však pocit, že presne o toto jej išlo. Lindsay, vyhrala si, píšem o tebe. Dúfam, že si na chvíľu šťastná. Aspoň do chvíle, pokiaľ nezistíš, že značku „daj prednosť v jazde“ ti vykérovali naopak.

S jej vizážou to nie je také tragické, ako som naznačil v prvých riadkoch. Topánky si dokázala obuť správne, číslo riflí sedí, aj tú modrú utierku nosí s patričnou gráciou. Narážal som na jej psychickú stránku, ktorá je taká komická, až je tragická. Alebo naopak. Napríklad prednedávnom ste ju mohli vidieť s koránom v ruke. Blízky zdroj mi potvrdil, že o pomoc pri jeho štúdiu poprosila samotného Toma Hanksa. Chudák Tom jej musel dve hodiny vysvetľovať, že Robert Langdon je fiktívna postava a to čo videla, bol iba film. Tom ju na záver podpichol, že aj ona je vlastne herečka a môže sa vzdať tej úlohy dogabanej prostitútky.

Poďme však k veci, trochu som sa zakecal. Lindsay a jej kamarátka sa vybrali do Monaca. Asi nakupovať a na kávu. Neviem. Žiadny iný dôvod pre tento výlet mi nie je známy, okrem tých dvoch spomínaných. Selfie úderka z Mňauparku by mi mohla teraz oponovať, že je ďalších 100 dôvodov, prečo sa bezprízorne motať po nákupnom centre. Netuším, asi máme inak naladené frekvencie. Keď je reč o párkoch, tak ja sa vám musím s niečím priznať. Raz som si vyskúšal urobiť selfie. A je to teda makačka. Keď som sa so zlomeným lakťom, vyvráteným zápästím a mimickou obrnou dostavil na pohotovosť, nikto mi nechcel veriť, že som si robil fotečku. Preto rešpekt všetkým slečnám, ktoré toto trýznenie podstupujú niekoľkokrát denne. Pre mňa sú nekonečnou inšpiráciou, ktorá mi zakaždým poskytne dôvod na úsmev.

Všimli si ma, dobre je.

Lindsay nie je žiadna plochodrážnica.

Daj prednosť v jazde naopak!

Sedím na zábradlí a je mi dobre.

Vitajte, čo vám dám? Burčák, Marsky a pre kamošku Corgoň.

Mochitko z borovičky.

Čas na selfie.

Ako to ma teraz uploadnúť?

Skúsim sa tváriť, že som jej vysvetleniu porozumela.

Nikdy neserte princeznú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk