Ktorá známa speváčka obrába tohto krásavca?

pridal kara 20.6.2015 o 19:59


Chvíľka napätia…

Toto je nový frajer Mariah Carey. Tá asi cez jej obľúbený koktejl z liekov a šampanského ani poriadne nevidí, komu to lezie do postele. Alebo možno aj vidí, ale nevadí jej to, keďže James Packer má na konte 6 miliárd. Svojho času ževraj klátil aj Mirandu Kerr. Výška konta je pre niektoré asi rozhodujúca. James vlastní sieť hotelov a kasín po celej Austrálii, čo ho tento rok dostalo na priečku siedmeho najbohatšieho človeka v Austrálii.

Mariah a James momentálne dovolenkujú na talianskom ostrove Capri, kde si užívajú jeho luxusnú jachtu. Portál TMZ sa dostal k fotkám, na ktorých sa prechádzajú ulicami ruka v ruke. Zoznámiť ich mal spoločný kamarát Brett Ratner, ktorý je filmový producent. Mariah Jamesovi asi učarovala, pretože blízke zdroje prezradili TMZ, že posledných pár mesiacov ju celkom aktívne uháňal. Mariah po tých pár mesiacoch asi zapla google a zistila, o koho ide, a uháňaniu bol koniec.

holúbkovia v Taliansku

Mariah je asi prvá nemodelka, s ktorou James niečo rieši. Jeho prvá manželka bola modelka Jodhi Meares.

Zhruba dva roky dozadu James ukončil aj druhé manželstvo, tiež s modelkou – Ericou Baxter. Aha, ako šťastne sa usmieva. James má určite dobré srdce. A veľkého vtáka. A dobre varí. To preto s ním bola, nie pre peniaze.

„Prečo so mnou všetky tie krásne ženy súložia?“

„Fakt len pre peniaze?“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk