Ľavá a pravá ruka šoubiznisu

pridal locco 21.6.2015 o 10:30


Naľavo je žena. Napravo muž. Teraz si myslíte, že som úplný primitív, lebo nedokážem rozpoznať strany.

Modelku, príležitostnú herečku a divu menom Justin Bieber určite poznáte. Túto figúrku pozná aj kdejaký bača na Slovensku, ktorý nemá pravidelný prístup na internet. Justin je skrátka fenomén. Vy sa však pýtate, kto je tá osôbka naľavo. Jej meno je Ruby Rose. A je to žena. Áno, je obrovský paradox, keď sa brontofúzik Justin vyfotí so ženou, ktorá má viac testosterónu ako on. Fotka vznikla hneď po tom, ako si odmerali peništeky. Táto fotka možno poslúžila aj ako stimulant ich ľahkého flirtovania cez sociálne siete. V každom prípade som zvedavý, čo vznikne z tohto trochu neobvyklého spojenia.

Ruby sa stala vyhľadávanou osobou hneď po tom, ako začala účinkovať v nedávno spomínanom seriálovom hite Orange is the New Black. Jej postava vstúpila do seriálu v ostatnej sérii, takže o nej budeme ešte veľa počuť. A nielen kvôli tejto fotke, ktorá bude slúžiť deťom na základných školách ako vzorový príklad na identifikáciu pohlaví. Keďže detváky budú pri riešení zapeklitej úlohy zmätené rovnako ako ja, tak o pár rokov nájdete rozrajbanú kópiu Miley Cyrus na každom kroku.

Ruby je okrem iného aj modelka a dj-ka. Keď mala 12 rokov vyhlásila, že je lesbička. Toto vyhlásenie sa podpísalo pod jej veselé detstvo. No prežila a aspoň si každý rok nemusí kupovať o číslo väčší šatník. Predpokladám, že jej šoubiznisová hviezda bude prudko stúpať. Jej dj-ské kvality nedokážem posúdiť, lebo keď naposledy skrečovala na záhrade u Patkoša, ja som chýbal. Aby som však k Ruby nebol úplne krutý, toto dievča má rozhodne istý druh sexepílu. Neviem čím to je, ale svojim spôsobom ma rajcuje. Keď vidím správne, je tam aj maličká podobnosť s Megan Fox. Ten buchot z ulice ste počuli správne, zombie práve odpadol.

Krivka z kardiografu na krku

Nakoniec je to autogram

Vianočná výzdoba na uchu

Jej kaderník musí mať radosť

Tu mi najviac pripomína ženu

Večerná toaleta

Svojim výzorom do seriálu bravúrne zapadla

Voľné pohodená na dvore

Ruby ťa vidí

Tématická na dnes

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk