Patrickovi Schwarzeneggerovi sa darí aj bez zarastenej pazuchy

pridal L 24.6.2015 o 12:36


Patrick rozbieha filmovú kariéru.

Spolu s Bellou Thorne si zahrajú zamilovanú dvojicu vo filme Midnight Sun, ktorý vychádza z japonského filmu Young Adult z roku 2006. Patrick alias Charlie sa stretne s Katie – Bellou, a prežiju spolu romantucké leto.

O Patrickovi a Belle sa aj v reálnom živote v minulosti klebetilo, že spolu majú nejaké tie techtle mechtle. Vybrali sa spolu na večeru a vraj sa k sebe dosť mali. On však vtedy randil s Miley a jej vyplazeným jazykom. A Bella tiež tieto klebety vyvrátila na svojom instagrame. Postla fotku zo spomínanej večere s komentárom, že sú len kamaráti. Ani nie o mesiac na si Patrick a Miley povedali pá pá.

Patrick a Bella

Patrick a Miley

Aby sa nepovedalo, Miley tiež svoju kariéru rozvíja, ktovie však či správnym smerom. Namiesto ceckov a medzinožia tentokrát vytasila ďalšiu svoju zbraň, neoholenú pazuchu. Pri tomto pamätnom akte ju zvečnil úchyl fotograf Terry Richardson. A Miley mu aj poďakovala, že jej ochlpenie nevyretušoval.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk