Emilia Clarke si robí chúťky na trojku

pridal WonderWoman 25.6.2015 o 19:30


Zlá, zlá Khaleesi!

To, že je Emilia Clarke riadna dračica, vie každý, kto pozeráva Game of Thrones. Ale že dáva sexuálne návrhy jednému z mála usporiadaných manželských párov Hollywoodu – Channingovi a Jenne Tatumovcom, prekvapilo aj mňa. Bolo to ešte v máji, kedy pre Harper´s Bazaar vyhlásila, že by chcela mať „niečo sexuálne“ s Channingom a jeho ženou Jennou. „Bola som na afterparty Golden Globes keď ku mne prišiel samotný Channing Tatum so svojou ohromujúcou paničkou Jennou Dewan. A hovoria mi, ako sa navzájom oslovujú Mesiac môjho života, moje slnko a moje hviezdy a to všetko. A ja som zostala že: ´toto nie je možné. Prosím, môžeme mať spolu niečo sexuálne? Ste obaja nádherní, aspoň objatie´.“

Magický Channing si to asi potreboval mesiac premyslieť, kým sa k tomu vyjadril, lebo až v utorok v interview pre Howarda Sterna povedal, že je za. Povedal, že v tej chvíli, ako zaznel z úst matky drakov ten necudný návrh, nastražil uši v očakávaní možnej trojky s touto britskou kráskou. „Pozrel som sa, ako zareaguje moja žena. Nevedel som, čo sa deje. Naozaj sa to udeje? Myslím, že by mohlo.“ Jenna sa vraj tvárila, že by do toho šla, ale veľmi dobre vedela, že sa to nikdy nestane. Veď uvidíme, či Daenerys dosiahne svoje.

 

Emilia Clarke v civile

Khaleesi v civile

Musia mať spolu traja sexi ľudia automaticky sex?

Emilia si myslí, že áno.

Foto z inzerátu „Looking for threesome?“

Khaleesi si prezerá inzerát.

Už je jasné, na čo pri tejto scéne myslela.

Na ženské dotyky je tiež zvyknutá.

„Super, ale stále sme len dve.“

Magic Mike na prívate u Khaleesi

„Máš smolu, Emilia, nič nebude!“

„My už na trojku máme sví lidi.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk