Kim a jej festivalová móda

pridal kara 28.6.2015 o 20:33


Kim nám na Glastonbury názorne ukázala, ako sa neobliekať a neobúvať na festival.

A zabila rovno dve muchy jednou ranou, lebo rovno predviedla aj maximálne nevhodný outfit pre tehotnú ženu. Ale čo tam po tom, hlavne, že jej tehotné cecky natlačené v priesvitnom tielku, ktoré bolo odhadom tak o tri čísla menšie, zaplnili opäť celý bulvár.

Kim nie je práve festivalový typ, ale pre svojho drahého Karola urobila výnimku a vyrazila do Anglicka podporiť ho. Jej podporu asi potreboval, keďže už od marca bola na internete zavesená petícia, ktorou sa ľudia snažili dosiahnuť, aby sa jeho účasť na festivale zrušila. Tú podpísalo 135, 000 ľudí. No ich snaha bola márna, a tak Karol nakoniec vystúpil. Britský komik Lee Nelson asi podpisoval petíciu tiež, a bol nešťastný, že Karol napriek tomu vystupoval. Tak sa teda pokúsil osobne mu koncert prekaziť. Uprostred pesničky vybehol na pódium s vlastným mikrofónom a tričkom Lee-zus, no ohrial sa tam len zopár sekúnd, kým ho SBSkár odtiahol z pódia. Ešteže tam Karol mal Kim, a tak sa mohol po ceste domov vyplakať na jej odhalených prsiach.

Takto nahodená Kim odchádzala z hotela v Londýne

Na festival sa dopravili helikoptérou:

Kim sa nás snažila presvedčiť, že si nabalila aj gumáky, no veľmi jej to neverím.

Komik Lee Nelson v akcii:

 A Kimin šokovaný výraz, keď to všetko videla. Až sa jej nozdry roztiahli od pobúrenia.

Nemohla uveriť vlastným očiam, a tak si to pre istotu aj natáčala:

Aspoň Kendall si Karolov koncert užila.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk