Cameron Diaz a Benji Madden pracujú na bábätku

pridal kara 28.6.2015 o 16:10


A Cameron si kvôli tomu dáva pauzu od natáčania filmov.

A zase tie blízke zdroje. Tie prezradili magazínu UsWeekly, že u Maddenovcov doma je asi rušno v spálni. Novomanželia Cameron a Benji, ktorí sa zosobášili v januári tohto roka, sa údajne snažia o bábätko. Blízky zdroj na Cameron prezradil, že informovala svojich agentov o tom, že si berie rok voľno, lebo sa chce venovať svojmu manželovi a pokúsiť sa o bábätko. A vraj ju žiadne peniaze nepresvedčia, telefón skrátka nedvihne a trvá na tom, že neprijme žiadnu ponuku. Ďalší blízky zdroj pokračoval s tým, že jej priority sa zmenili o 100%, užíva si čas doma s novým manželom, pracuje na zdravých receptoch pre svoju novú knihu a takýto usadený rodinný život jej vyhovuje.

Jediné, čo jej chýba ku šťastiu, bude asi len to bábätko. To asi chýba aj Benjimu. Ten na otázku managzínu WHO, či chce mať deti so svojou manželkou, odpovedal: „Mám skvelú rodinu, takže som mal to šťastie prežiť s nimi všetky radosti spojené so zakladaním rodiny. Milujem deti, áno.“ 

Otázne je už len to, či sa to Cameron ešte podarí. Nikdy sa práve netajila tým, že deti nechce. A zmeniť názor dva mesiace pred 43. narodeninami už môže byť neskoro.

Tak teda držíme palce. Týchto dvoch mám rada a naivne verím, že im to vydrží, či už s dieťaťom alebo bez neho. A keby sa predsa len nepodarilo, tu máte aspoň názornú ukážku, ako by vyzerala Cameron s bruchom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk