Sly a jeho medúzky

pridal locco 28.6.2015 o 9:27


Držte si príčesky, na scénu prichádza ďalšia potenciálna modelka. Jej šance na úspech sú dosť veľké, keďže sa moc nepotatila. Keby som bol zákerný cynik, tak práve teraz by som písal o Rumer alebo Tallulah.

Nakoľko ja som seriózny žurnalista, tak takéto kruté žarty si musím odpustiť. Dnes si posvietim na mladistvú tvár Sylvestra Stalloneho. Bruca však nespomínam náhodou. On a Sly toho majú veľa spoločného. Rozvod, akčné filmy a kopu dcér. Ako budete môcť posúdiť neskôr, Sylvestrovým dcéram nadelili sudičky do kolísky krásu. Neviem kde urobili chybu sudičky v prípade Brucových dcér. Asi mali niekoľko nočných po sebe, tak si od únavy nemilo zažartovali. Nevadí, nie každá žena sa môže pochváliť tatkovou nepriestreľnou sánkou.

Aj keď na to rozhodne nevyzerá, Sylvester Stallone má už 68 rokov. Ja nepoznám lepšieho vypadajúceho štramáka v týchto rokoch. Počkať, Juraj Lelkes ma tu strká, že nech si neseriem do huby. Sly a jeho manželka Jennifer Flavin sa postarali o to, že ich tri dcéry nemajú problém so spolužiakmi, ktorí by si chceli vystreliť z ich výzoru. A už vôbec, keď ich tatko vo filmoch zmrzačil pol Zemegule.

Pri príležitosti 17-tich narodenín dcéry Sistine, sa Sly, jeho manželka a ostatné dve dcéry, vybrali na spoločnú večeru do Hollywoodu. Len pre doplnenie, najstaršia Sophia má 18 rokov a najmladšia Scarlet má 13. Dúfam, že toto malé dedukčné okienko ste vyriešili správne a vyšlo vám, že Sistine je prostredná. Aby ste boli v obraze, všetky tri majú prostredné meno Rose. Na niečo som zabudol. Jennifer má 46. Áno, aj Sly si našiel o niekoľko sto rokov mladšiu polovičku. Náhoda?

Zase som trochu odbočil a až teraz sa dostanem k meritu veci. Sistine prednedávnom oznámila tatkovi, že by sa rada stala modelkou. Sly jej kontroval, že je na ňu nesmierne pyšný a keď bude na sebe tvrdo makať, nič nie je nemožné. Veď Sly vie o čom hovorí, veď už nejaké to desaťročie stvárňuje vo filmoch štyridsiatnikov. Tak, poslednou vetou som aj Zdenku urobil nesmierne šťastnou. Musím ísť, obaja ma tu štuchajú, aby sme na nedeľný obed vybehli von.

Sistine bude veľká hviezda. Jej nekompromisný výraz hovorí za všetko

Mama a Sophia

Aj Sophia sa podarila

Najväčšie faux pas večera. Sly ma ešte antukovú sezónu a zajtra začína Wimbledon

Podľa výrazu tváre sa obvykle dokážem dostať do mysle človeka. No Sly ma teraz dostal

Prototyp šťastnej rodinky

Malú to tam asi nebaví

Juraj, nedávaj tam túto fotku, v redakcii ma zjebú







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk