Malo by ísť o spodnú bielizeň

pridal locco 30.6.2015 o 12:43


Pri pohľade na túto slečnu pravidelne strácam reč. Napriek môjmu dočasnému mentálnemu výpadku, budem musieť pozliepať pár riadkov. Hlavne pre tých 3 čitateľov, ktorým sa táto blondína nepáči.

Modelka Candice Swanepoel je moja nasadená svetová jednotka v rebríčku krásy. Prečo? Rozpisovať jej vizuálne kvality by bolo zbytočné, pretože tento článok by mal viac strán ako Kronika ľudstva. Veď uvidíte. Candice je však veľmi známa tvár, tak už dobre viete, o kom píšem. Hlavne keď ste citlivá na svoj zovňajšok. V tomto momente by sa vám mala začať robiť pena v kútikoch úst. Uhádol som?

Teraz vážne, Candice je nesmierne populárna osoba aj medzi ženským pohlavím a hociktorá, o pár stupňov horšie vyzerajúca medúza, by dokázala napísať obdobné litánie týkajúce sa jej dokonalého výzoru. V jej prípade to však nie je zďaleka iba o fyzickej kráse. Candice je maximálna sympoška, ktorá sa nonstop usmieva. Až jej vykúkajú ďasienka. Ona je pravdepodobne jediná bytosť, ktorej myseľ neobsahuje aspoň promile zla. Candice už roky stvárňuje rolu anjela pre značku Victoria’s Secret. A ide jej to náramne. Niekedy je taká presvedčivá, že mám pocit, že jej na fotkách grafici vyretušovali aj krídla.

Ja som fanatický prívrženec modeliek Victoria’s Secret, takže v tomto prípade nemôžete čakať objektivitu. To ste už pochopili. Na začiatku tohto roku opustila tohto giganta ďalšia rozprávková bytosť. Teraz ste chceli byť za vtipných a v mysli ste sa pohrávali s menom Karlie Kloss. Samozrejme som myslel Doutzen Kroes. Akousi náplasťou na moje ubolené srdce mal byť príchod Stelly Maxwell, ktorá sa mi najviac pozdávala z desiatky nových tvári. Moje nadšenie však rýchlo opadlo po zistení, že Stella sa začala vláčiť s tým zubatým zootechnikom.

Zase som trochu odbočil. Toto sa mi stáva dosť často, hlavne keď ide o Candice. Asi by ste chceli poznať dôvod, prečo o nej vlastne píšem. Ani poriadne neviem, má to niečo spoločné s novou líniou spodného prádla Victoria’s Secret. Keďže ja nosím vyťahané trenky z Miletičky, tak mi je toto kvalitné prádlo dosť ukradnuté. Tentoraz som si musel pri fotkách odpustiť komentáre, lebo to by bol len náhodný zhluk výkrikov a citosloviec. Hm, teraz rozmýšľam, či sa mi podarilo presvedčiť tých 3 ľudí, ktorí Candice nemusia. Uvidíme v komentároch. Tím Candice!

Konečne fotky

Jediná skladba, ktorá ma teraz napadá

Takto pracuje môj mozog pri pohľade na Candice







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk