Klobúčik hop, cecky von

pridal locco 30.6.2015 o 9:04


Aj takéto kruté rýmy dokážem na počkanie sypať z rukáva. A keď sa stále pýtate, čo ďalšie som urobil pre slovenský hip-hop, mám pre vás ráznu odpoveď. Cecky.

Vyzerá to tak, že Nicole Scherzinger je z najhoršieho vonku. Po definitívnom rozchode s Lewisom Hamiltonom jej pár mesiacov trvalo, kým si dala dokopy rozháranú psychiku. Zdá sa, že neustále trampoty s čokoládovým mužíkom nadobro prekonala. No nekričme hop, kým nám ešte nepreskočilo. Dobre viete, že tento párik má za sebou toľko rozchodov, že aj scénaristi Búrlivého vína by sa stratili v tejto dejovej linke.

Som veľmi rád, že sa Nicole podarilo zregenerovať. Neklamným znakom zlepšenia jej psychického stavu je úprimný, široký úsmev a nebadaný prírastok na váhe. Nevadí, tým pádom jej navreli aj cecky, kvôli ktorým ste tu. Sa teraz netvárte, že ste tu kvôli jej speváckym kvalitám. Takéto chabé výhovorky zvyknem používať pri sledovaní klipov Cheryl Cole. Teda Fernandez-Versini. Čo sa týka hlasového fondu, Nicole je na tom rozhodne lepšie. Asi ako každá speváčka. To už ale dokážete posúdiť sami.

Nicole a jej kamarátky sa vybrali do Grécka, ktoré pravdepodobne zbankrotuje. Nicole mala včera narodeniny, takže dôvod tohto výletu je každému jasný. Na takú oslavu treba veľa peňazí, preto by som chcel vidieť výraz jej tváre, keby sa náhodou vybrala do banky. Ona však nahodila klobúk, okuliare, bikiny a veselo šantila. Okrem iného stretla aj ex-frajera Paris Hilton, ktorý bol nadšený.

Odvtedy už uplynulo 10 rokov, ako som Nicole prvýkrát zaregistroval. Ona a ostatné mačičky sa dostali do povedomia širokého ľudu prostredníctvom hitu Don’t Cha. Skladba pojednávala o tom, či by si muži nepriali, aby ich priateľky vypadali ako členky tejto skupiny. Jasné, že by som chcel. Len v tom čase sa na mňa ulakomila obrastená družstevníčka Matilda, ktorá si o mňa oprela obšúchanú gumu svojho hrdzavého traktora. Pod hrozbou fyzického násilia som jej musel skontrolovať dezén na pneumatikách. Na všetkých. Áno, aj na tých, čo mala na tele. Hlavne na tej vertikálnej, čo z nej neskôr vyletela mucha mäsiarka. Ja blbec som jej na to skočil, keď sa ma pýtala, či mám rád pagáče. Po samotnom akte som sa zastavil na polícii, aby som ohlásil túto strašnú udalosť. Službukonajúci príslušníci ma na mieste vysmiali, že vraj kto by už len chcel mať sex s takým odpudivým hovädom.

Poďte na moju hruď

Dúfam, že tá bižu nezhrdzavie

Aby ten uterák nakoniec nezhnil

Brušáky

Normálne mám pocit, že sa hanbí

Kontrola zadných častí

Ten uterák, robte s ním niečo

Stlačené ešte viac vyniknú

Kontroluje, či žltá tekutina nezanecháva na hladine stopy

Hygiena po potrebe

Z boku tiež dobré

Babinec

Domáci sú vo vytržení

Chvíle oddychu

Otravný samček by rád omočil knot

To je on. Ten od Paris

Keby ste mali menej ako desať rokov

Asi odkaz pre budúce Lewisove priateľky

Som vám to hovoril







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk