Caitlyn Jenner vyrazila do ulíc

pridal kara 1.7.2015 o 13:08


Caitlyn Jenner v uliciach New Yorku.

Presne mesiac trvalo, kým Caitlyn nabrala odvahu. Teraz už hrdo behá po uliciach New Yorku a stíha sa prezliekať niekoľkokrát denne. Čo to asi od tých Kardashianiek predsa len pochytila. Poďme sa teda pozrieť, ako sa mala posledných pár dní.

V nedeľu dorazila do New Yorku na Gay Pride osláviť povolenie manželstiev pre homosexuálov vo všetkých štátoch USA. Nebehala ale po uliciach ako Gandalf, oslavovala v Dream Downtown Hotel.

V nedeľu večer si vybehla na večeru s kamoškami transgenderkami.

Caitlyn s modelkou Geenou Rocero a herečkou Candis Cayne

V pondelok ju odfotili ako odchádzala zo svojho hotela. Vybrala sa na návštevu The Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Center.

A večer párty! Na večeru v pondelok večer vyvetrala oblečko, ktoré predviedla už aj na fotení pre Vanity Fair.

Keď už je v tom New Yorku, tak to treba poriadne využiť, a tak si včera vybehla na nákupy do obchodu Patricie Field, ktorá obliekala aj samotnú Carrie Bradshaw v Sexe v meste. Po pár minútach nakupovania odišla z obchodu v úplne iných handrách a s novou dúhovou trblietavou minisukňou. Caitlyn má celkom odvahu, už len troška sebareflexie chýba. V 65 rokoch by sa asi predsa len hodila sukňa o čosi dlhšia.

Včera večer sa rozhodla navštíviť aj Broadway. Na predstavenie An American in Paris prišla v modrých čipkovaných šatách a so začudovaným výrazom.

Počas celého jej výletu v New Yorku má v pätách kamery a všetko sa natáča do nového dokumentárneho seriálu I Am Cait. Pozrite, aký nový vznešený výraz pre reality šou, že dokumentárny seriál. I Am Cait bude mať premiéru v nedeľu 26. júla a vonku je už ďalšia upútavka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk