Nádhery na pokračovanie

pridal locco 1.7.2015 o 9:42


Čo sa stane, ak sa nekompetentnej osobe dostane pod ruky klávesnica a následne svoje myšlienky zverejní na internete? Aha, to nevyznelo práve najlepšie, lebo si budete myslieť, že píšem o sebe.

Máme tu škandál desaťročia. Nasledujúce riadky vám vyrazia dych. Ostanete doslova šokovaní. Takto nejak by to vypadalo, keby sa moja kancelária nachádzala v budove na Viedenskej ceste. O niečom však musím písať, a tak idem z ničoho robiť senzáciu. Asi by som mal používať veľa výkričníkov a otáznikov, aby ste hneď vedeli, že píšem zaručenú pravdu. A blízky zdroj. Bez tohto kľúčového slova sa seriózny žurnalista proste nezaobíde. A šťavnatý zadoček.

Iste ste zaregistrovali skladbu Pretty Girls, ktorej hlavnými aktérkami boli Britney Spears a Iggy Azalea. Prednedávnom sa jeden fanúšik opýtal Iggy na tvajteri, prečo sa táto pieseň nestala hitom. Iggy mu odpovedala, že pokiaľ neurobíte pesničke poriadne promo, tak sa z obyčajnej skladby hit nestane. Ja si myslím, že tam len chýbali tie pekné dievčatá. Uhoľ pohľadu. Iggy nezabudla podotknúť, že ona v tej skladbe iba hosťovala. Takže sa od tohto nepodarku elegantne dištancovala. S Britney sú však kamky, má ju rada, ale nikomu sa nepotrebuje strkať do zadnej časti tela. Ja blbec, tam som mohol zakomponovať ten šťavnatý zadoček. Ako keby toho nebolo na chuderku Iggy veľa, musela zrušiť aj svoje koncertné turné. Koľko to nešťastia pohromade.

Zatiaľ nič mimoriadne. Britney však vytiahla päty zo svojho budoáru plného liekov a týchto vyjadrení sa chytila. Prihlásila sa na tvajter a začala vracať požičané. Hneď zareagovala na fakt, že Iggy musela zrušiť turné. Čítajte veľmi pozorne, teraz to príde. Britney napísala, že sa nevie dočkať, kedy sa vráti do Vegas, a je veľmi vďačná za to, že do konca roka má čo robiť. Ako keby bolo nebolo dosť, do tohto tvajtu pridala aj hashtag YouWantAPieceOfMe. Len pre upresnenie, tak sa volá séria jej vystúpení vo Vegas.

Tak, toto bola názorná ukážka, ako sa vyrába škandál. Britney asi nemá vypredané lístky na svoje šou vo Vegas, preto sa prostredníctvom sociálnej siete snažila upozorniť ľudí na túto skutočnosť. Nech si pekne lístky kupujú, aby ju mali usporiadatelia z čoho vyplatiť. Samozrejme pisálkovia s veľmi bujnou fantáziou to vidia inak. Ja som síce jeden z nich, no nikdy by ma nenapadlo, že tieto dve nádhery sa na sociálnych sieťach dissujú. Ešte sa budem musieť veľa učiť.

Zaspomínajme si na staré dobré časy

Pretty Girls

Doteraz neprekonaný hudobný skvost







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk