Rihanna naháňa dlžníkov

pridal locco 2.7.2015 o 11:16


Ja tie peniaze fakt nemám. Dvakrát som sa pozeral. Prisahám. Vydrž ešte chvíľku, opýtam sa manky, či ma nezaloží. Neboj, dohodneme sa.

Podobné výhovorky asi Riri počúva dookola a preto sa musí obracať. Teda vyzliekať. Inak tomu nebolo ani v jej ostatnom videoklipe ku skladbe Bitch Better Have My Money. Veď keď je pesnička odpad, tak vyrobí aspoň zapamätateľný videoklip. Je strašne veľa poslucháčov, ktorí počúvajú očami, tak sa nemôžeme diviť, kde sa dnes nachádzame.

Mne sa stále darí potláčať toto odvetvie hudobného porno priemyslu, takže k takýmto skvostom sa dostávam iba prostredníctvom môjho písania. Avšak v poslednej dobe tomuto globálnemu otupeniu nasadili korunu teasre a trailery k samotným klipom. To už kde sme. Sám som zvedavý, čoho všetkého sa ešte dočkám. Predpokladám, že za chvíľu si nejaká speváčka na koncerte vopchá do análneho otvoru mikrofón. Aj so stojanom. To by mohlo fungovať. Niečo nové, to sme ešte nevideli. Juchú, tešme sa. Možno Kesha by sa mohla vrátiť na scénu, tej by to nerobilo problém. Miley, ty jeb na to, venuj sa radšej Stelle.

Klip ste si určite pustili ešte predtým, ako ste čítali tieto riadky. Takže k samotnému vizuálnemu zážitku už nemám čo dodať. Veď kto by nebol zvedavý na nahú Riri, krv a peniažky. Samozrejme všetci. A poslucháči sú veľmi zvedaví, oni vedia čo je dobré. Ja len dúfam, že ste zaregistrovali ten bordel v pozadí. Pre upresnenie, to sa volá hudba. Nežartujem, ešte stále sa to kvalifikuje alebo označuje ako hudba. A Riri je speváčka, keby ste náhodou nevedeli.

Pred mnohými rokmi to s ňou nebolo také zlé. Ja som ju mal celkom rád, veď na scénu doniesla celkom svieži vietor. Hneď ako ju zbadala Beyoncé, tak od nervov rozkúsala roxorovú tyč ako soletku. No z tohto milého a veľmi pohľadného vlasatého dievčaťa sa časom stalo toto. Verím tomu, že Riri netrpí nedostatkom peňazí. Tu je niekto iný nenažraný, niekto v pozadí. Nebudem tu však rozpisovať elaborát, čo všetko sú ľudia schopní urobiť pre slávu, moc a peniaze, veď sa pozrite na ktoréhokoľvek slovenského poslanca.

Veľmi zlý uhol pre výstrel zo signalizačnej pištole

Rukávy a koleso v gumenom bazéne. Bezpečnosť nadovšetko

Eric Roberts

Aj ženy sa dokážu zasmiať medzi sebou, keď si jedna z nich pukne

Pani, mali ste sa ozvať maskérom

V tých jej kérkach sa už nevyznám

Rekvizitári si neplnia povinnosti

Aká veľká. Tá stodola, vy úchyláci

Topiaci sa rite chytá

Keby ste mali 7 minút času

Musel som




Zaradené pod: Celebrity, Hudba, OMG!, Rihanna




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk