Zelená je tráva

pridal locco 3.7.2015 o 10:41


A tenis to je hra! Mám dojem, že tu niečo nesedí. Nevadí, keby ste si mysleli, že Jon Snow je mŕtvy, mám pre vás prekvapenie.

Všetkým fanatickým prívržencom seriálu Game of Thrones stúpol tlak a zúrivo klikajú. No ja som písal, že pôjde o tenis. A Jon Snow sa na neho iba pozerá z hľadiska. Áno, to je všetko. To je tá senzácia z úvodu. To ste si fakt mysleli, že tu budem vytvárať konšpiračné teórie pre šiestu sériu tohto seriálového fenoménu? Ja sa vám však musím pochváliť, že moja obľúbená postava stále žije. Hurá. Zázrak. Normálne som pyšný, že som si ju vybral. Nie je to Daenerys. Tím Cersei!

Rozčúlení diváci GoT v tomto momente prestali čítať a ostala tu iba skupinka odvážlivcov. Prepáčte, musel som. Keď budú nejaké nové správy, tak sa ozvem. Prejdime však plynule k bielemu športu. V týchto dňoch prebieha v Londýne jeden zo štyroch grandslamových turnajov. Volá sa Wimbledon a odohráva sa na trávnatých dvorcoch. Jeho tradícia alebo výsledky vás určite nezaujímajú, možno ste sa len niekde nechtiac dočítali, že Cibula vypadla. Veď bola po zranení, tak sme nemali veľké očakávania.

To by bolo o tenise asi všetko. Veď vy ste tu kvôli celebritám, takže vás nebudem zbytočne zaťažovať. Nakoľko je tenis veľmi populárny šport, do hľadiska občas zablúdia aj svetové celebrity. Pri tých platoch asi nemajú problém s cenami lístkov, tak prečo by sa trochu nezabavili. Mňa najviac zaujala slečna Amy Willerton. Táto blondína má 22 rokov a je to bývala miss Veľkej Británie. Sám sa čudujem, že kde sa doteraz skrývala. Trochu mi aj pripomína kanadskú tenistku Eugenie Bouchard. Náhoda?

Keby toto ešte stále čítal nejaký fanúšik GoT a v kútiku duše očakával nejaké nové správy zo seriálu, tak by som mu rád udelil cenu za odvahu. Hneď v úvode som si minul všetky tromfy. Veľké sklamanie. Ale možno vás nižšie v galérii potešia fotky celebrít v hľadisku. A medzi celebrity som prepašoval aj pár pekných tenistiek. Ja viem, veľmi slabá náplasť na nedočkavé srdiečko. Sľubujem, že sa polepším a už nikdy nebudem zavádzať našich verných čitateľov. Minimálne dnes.

Amy Willerton

Kit Harington

Anna Wintour

Seal

Nick Clegg

Joanne Froggatt

Ana Ivanovic

Maria Sharapova

Caroline Wozniacki

Eugenie Bouchard

Donna Vekic







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk