Paris, to bolo na Oscara

pridal locco 3.7.2015 o 8:50


Pred pár dňami ste možno ľutovali Paris, ako kruto si z nej vystrelili v lietadle. Tento pocit ľútosti vás rýchlo prejde.

A bolo vás teda dosť, ktorí ste skočili na tento famózny herecký výkon Paris Hilton. Priznávam, ja som patril k väčšine. Aj taký neveriaci cynik ako ja, ju na chvíľu poľutoval. Iba čitateľkám Honey a titi sa podarilo prekuknúť to jej deravé oko. Takže obe slečny vyhrávajú našu špeciálnu cenu. Doživotný prístup zadarmo na Pikošky. Keby som si chcel kruto zažartovať, tak vás ostatných idem strašiť s Pianom.

Dosť bolo žartov, ja som vždy tvrdil, že komunitu pikoškárov tvoria tí najchytrejší čitatelia. Samozrejme teraz myslím všetkých, nie iba vyššie uvedené slečny. Aby ste si náhodou nemysleli, že z vás robím naivky. Ja to chápem, vtedy vás premohol chvíľkový pocit ľútosti, ktorý vám dočasne zastrel schopnosť triezvo uvažovať. Ako keď vidíte šteniatko, či leták zo supermarketu. Verím, že ste späť v plnej forme. Dajte na to!

Až pred pár hodinami vyplávala na povrch celá pravda, ako to vlastne bolo s celým vtipom. Aby ste si nemysleli, že vás tu zavádzame alebo čo. Egyptská produkčná spoločnosť plánovala celý vtip už od marca tohto roku. V dokumentoch sa píše, že Paris nebola prvá celebrita, ktorú kompetentní oslovili. Strašne rád by som vedel, kto všetko túto ponuku odmietol. Aby ste boli v obraze, ide o 7-ciferné číslo. Milión a viac dolárov. A ako sa tak míňali známe tváre, na rad prišla Paris. Nakoľko je Paris za každú p*čovinu, tak povedala áno. Ja by som tiež povedal áno, len mne by dali iba pár gastráčov.

Spočítané a podčiarknuté, Paris vedela o všetkom a žiadnu psychickú alebo inú ujmu neutrpela. Možno finančnú, nikto nevie koľko v tom lietadle prechlastala. To len pre prípad, keby ste ju ešte stále ľutovali. Iba si slušne zarobila a konečne si môže dať vyrobiť škrabošku na mieru. Blízky zdroj mi potvrdil, že práve správny výber takejto masky jej spôsobuje najväčšie životné utrpenie. Na karnevaloch alebo počas Halloweenu ju hneď každý spozná, keďže ľavú dierku v škraboške má vždy vyplnenú iba napoly.

Paris neváhala a ihneď svoj návrh poslala dizajnérom

Aj reportáže sa z toho robia



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk