Dvaja podozriví herci

pridal locco 4.7.2015 o 18:47


Ak sledujete druhú sériu True Detective, tak možno trochu nechápete, rovnako ako ja. No podozrivé veci sa začali diať aj v zákulisí.

Narážam na podozrivé správanie dvoch hlavných postáv. Ani a Paula. Radšej budem konkrétnejší, lebo sú tu určite aj takí, ktorí ešte stále uprednostňujú reprízy súdnej siene. Na mysli mám hercov Rachel McAdams a Taylora Kitscha. Zahraničným bulvárom prebehla správa, že týchto dvoch hercov to k sebe začalo priťahovať. Pošuškáva sa, že sú milenci. Aj také slovo ako románik by som mohol použiť. Ako to už býva, aj tentoraz sa našiel nejaký blízky zdroj, ktorý prezradil pár detailov. Teraz sa našli až tri, takže by na tom mohol byť kúsok pravdy. Veď ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne.

Teraz nastal ten správny čas na dôkazy, ak to tak vôbec môžem nazvať. Prvý blízky zdroj sa vyjadril, že nie sú spolu dlho, no je to vážne. Druhý svedok sa vyjadril, že obaja sa kamarátia už dlhšiu dobu a spoločne strávené hodiny na pľace ich zblížili ešte viac. Tretí očitý svedok prehlásil, že nevie, či je to láska, ale trávia spolu veľa času. Ja, ako správny investigatívny novinár som starostlivo vyhodnotil tieto výpovede a dospel som k záveru. V tomto momente napätie stúpa, vám sa rozširujú nozdry a netrpezlivo čakáte na môj verdikt. Až po reklame.

Nakoľko ja som obrovský skeptik, tak ani tieto tri svedecké výpovede nemôžem pokladať za dôkazy. V predmetnom prípade je smerodajná aj absencia akéhokoľvek obrazového materiálu. Dlhoročné skúsenosti v bulvárnom teréne a odvolávanie sa mojich zahraničných kolegov na blízke zdroje, nie sú vždy pravdivé. Veď si spomeňte na kauzu Aniston. Tá bola koľkokrát tehotná. Takže hlavných podozrivých, údajných milencov Rachel a Taylora, nechám tentoraz na slobode. To však neznamená, že tento prípad som uzavrel. Nasadím pár ľudí na sledovačku a uvidím, aké poznatky mi prinesie ďalšie vyšetrovanie. Do terénu vyšlem aj svojich najlepších fotografov a dúfam, že mi prinesú nejaké kvalitné fotografie, pomocou ktorých by sa mi ich podarilo usvedčiť. Neviem čím to je, tí blbci mi sem zatiaľ posielajú fotografie Plačkovej.

Rachel McAdams

Taylor Kitsch

Obaja podozriví pri nakrúcaní







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk