Kesha trolluje

pridal locco 6.7.2015 o 13:00


Ona je taká výnimočná, že si môže dovoliť oslavovať Deň nezávislosti o deň neskôr.

Veď to by nebola Kesha. Mám dojem, že ona robí všetko naopak. Chvíľkami mi pripadá aj trochu nekompetentná. Dokonca ani p*čorezky nenosí ako jej kolegyne z branže. Nemyslel som prostitútky, samozrejme speváčky. Ani tie najvychytenejšie sa bez týchto vykrojených gatí nezaobídu. To je to prvé, čo si na seba ráno obliekajú. Ale veď kto by sa pozeral na Keshin zarezaný pagáč. Oná má iné prednosti. Hrubý pás. Keď Keshu uvidíte nižšie, ihneď začnete rozmýšľať nad odtieňom farby, ktorú má na vlasoch. Nehľadajte, táto farba je definovaná ako trollia žlto-zelená. Kesha sa včera vyskytla v Las Vegas, kde mala koncert. Nakoľko deň predtým všetci oslavovali Deň nezávislosti, Kesha túto príležitosť využila a natiahla si na seba tématický úbor.

S veľkým zármutkom vám musím oznámiť, že sa s vami nemôžem podeliť o svoje dojmy z jej vystúpenia, lebo v tom čase sme na oddelení hrali pexeso. Veľká škoda, ja a moji spolubývajúci sme si chceli urobiť výlet do Vegas, lenže v tom čase celý personál blázinca pozeral úvodný deň Tour de France. Potom sa vyhovárali, že nám nemal kto vypísať priepustky. Nevadí, dnes máme v klubovni večierok, ktorého hlavnou hviezdou bude famózny Miro Jaroš. Nebojte sa, prinesiem vám podrobnú reportáž. V galérii si vychutnajte, čo to dievča dokáže so sebou porobiť.

Slečna ju radšej fotí zozadu

Zvodná póza

Ešte lepšia

Rehab sa volalo jej vystúpenie

Zlatka Pé jej tie linky musí závidieť

A to ste si mysleli, že Eva Longoria nemá pás

18 fanúšikov bolo vo vytržení

Na oslavu homosexuálnych manželstiev meškala až týždeň

Nájdi rozdiel

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Kesha, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk