Deduško a Večernica

pridal locco 6.7.2015 o 8:07


Život bohatých seniorov je taký nádherný. Oni si vždy vedia vybrať tú pravú. Nie kuchynskú linku, ženu.

Ani 65-ročný feši Flavio Briatore nie je výnimkou. Keďže Flavio je mimoriadne úspešný a známy podnikateľ, tak mi napadol jeden dôvod. Charizma. To musí byť ono. Nič iné mi nenapadá. A pre jeho veľkú charizmu si ho pred pár rokmi vyhliadla modelka Elisabetta Gregoraci, ktorá je iba o 30 rokov od neho mladšia. Jednoduchý matematický prípad ste vyriešili správne a vyšlo vám, že Elisabetta má 35 rokov. Majú spolu malého syna, ktorého vek sa vám nepodarilo vypočítať. Možno hej, nikdy nemôžem vedieť koľko matfyzákov číta tento odborný článok.

Nakoľko Elisabetta vyzerá výborne, Flavio musí mať obrovskú charizmu. Ja som nikdy presne nevedel, čo tento výraz znamená, lebo ja charizmou nedisponujem. Na mňa sa nalepí maximálne tričko, hmyz alebo cestárka Ružena. Keby som bol maximálny skeptik, tak by som teraz začal špekulovať o dôvode, prečo sa Elisabetta nalepila na Flavia. Asi je to tým, že starký je podnikateľ. No tento titul však nie je zárukou automatického bohatstva. Nejeden muž si založil akciovú spoločnosť na sfukovanie sviečok a stále sa mu nedarí zbohatnúť. Lenže Flaviovi sa zjavne darí, o čom sa budete môcť presvedčiť v galérii z talianskej pláže.

Šťastná to pani

Asi ešte stále počítate vek malého Falca

Povinný záber zozadu

Aj spredu

Tu by ste mali zaostriť

Bradavka je už zakasaná

Lehátko sa pod ňou neohýba

V sede sa jej brucho nedeformuje

Skúška teploty vody na predlaktí

Stále je studená

Najdôležitejšie na záver. Falco má 5 rokov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk