Scott Eastwood spôsobí, že sa už úplne roztopíte

pridal Lilinka 7.7.2015 o 15:19


Syn známeho ikonického herca Clinta Eastwooda natáča film.

Natáča film bez trička! A aj keď je v tomto období obvyklé vidieť chlapov bez tričiek, väčšinou sú to pupkatí susedia, prípadne zošúverení deduškovia okopávajúci v záhrade melóny. Alebo tak nejak. A tak som vám k tomuto mega horúcemu počasiu pripravila sexoša Scotta, aby ste nemuseli slintať len od smädu a dehydratácie. Scott sa takto bez trička prezentoval pri natáčaní filmu  Suicide Squad, v ktorom vraj nebude núdza o akčné scény. Ak sa vám, milé dámy, nechce čakať, tak si zahral ešte aj vo filmoch: Flags of Our Fathers, Gran Torino, Invictus, The Forger a Fury. Suicide Squat je však trošku väčšia vec ako predošlé filmy, čo je na týpka, ktorému sa rozbehla kariéra asi tak pred rokom, celkom rýchlo. Ešteže máme slávneho ocinka. A dobré gény, rovnako ako Chris.

A teraz vám Scott ukáže, ako chytať ryby.

Je to jednoduché.

Treba mať len dobrý navijak

a už len nahodíš

a čakáš, kým zaberie

tadáááá

Len bacha na rybársku stráž.

A keď som zočila toto video, tak som mala chuť schovať všetky čokolády a utekať cvičiť. Lebo Scott je celý Chris Powell.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk