Čo týždeň dal

pridal kara 8.7.2015 o 20:54


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Jennifer Garner a Ben Affleck boli odlúčení už 10 mesiacov pred oznámením rozvodu. Údajne roky navštevovali manželskú poradňu a rozvod bol na spadnutie už pred troma rokmi -po narodení ich syna Samuela – no nové bábätko v rodine ich ešte na chvíľu zlepilo. Ich priatelia prezradili pre magazín People, že nie sú prekvapení z rozchodu, ale z toho, ako dlho im trvalo, kým sa rozišli. Od života vraj totiž chcú úplne rozdielne veci.

Na niečom sa ale predsa len zhodli – keď sa do médií oznámil ich rozvod, boli na rodinnej dovolenke na Bahamách. Ale asi si ju veľmi neužili. Súdim nie len podľa okolností, ale aj podľa fotky.

Minulý týždeň oznámil magazín UsWeekly ďalší veľký rozchod – Chris Martin a Jennifer Lawrence. Podľa ich blízkeho zdroja sa rozišli, lebo Jennifer nemala vôbec čas kvôli práci, a po rozchode sa začala zbližovať so svojím ex Nicolasom Houltom. No ešte som pomaly ani nedočítala článok od UsWeekly, a už bol na stránke People magazínu článok o tom, ako spolu Jen a Chris oslavovali 4. júla v New Yorku. V piatok ich videli ruka v ruke sa prechádzať Central Parkom. Ako to je s týmito dvoma sa asi fakt nikdy nedozvieme.

Keďže Orlando už má novú frajerku, aj Miranda sa vydala na lov. Minulý víkend ju videli s miliardárom Evanom Spiegelom v podniku v Kalifornii a očitý svedok povedal, že sedeli pri bare, velice sa k sebe mali a aj sa bozkávali.

Josh Harnett a jeho priateľka Tamsin Egerton čakajú prvé dieťa. Joshov hovorca to potvrdil pre E!News.

Chris Brown si evidentne užíva svoju rolu otca, a tak sa rozhodol, že chce oficiálne potvrdiť otcovstvo a mať na malú Royalty „papiere“. S jej mamou Niou Guzman sa vraj dosť hádajú o peniaze, tak aj to je asi jeden z dôvodov. Nia od neho vraj pýta 15, 000 dolárov mesačne. Chris jej ale teraz neplatí nič, všetko chce mať oficiálne stanovené, vrátane starostlivosti o malú, za ktorou vraj neustále chodí.

Aj Amande Seyfried sa detí zachcelo. V rozhovore pre magazín Marie Claire povedala: „Neustále mám pocit, že sa mi míňajú vajíčka. Musím sa do toho pustiť. Chcem dieťa. Veľmi. Chcem byť mamou. Cítim to tak už asi dva roky. Nie som pripravená, ale to nie je nikto. Dieťa zmení všetko, ako sa dá na také niečo pripraviť?“

Ciara a jej nový frajer Russell Wilson spolu nesexujú. Ak si myslíte, že tento nápad vznikol v hlave podvedenej a ublíženej Cary, mýlite sa. K Russellovi totiž prehovoril Boh, a tak Ciare navrhol, aby to urobili tak, ako Ježiš. A tak nesexujú, začnú až po svadbe, ak nejaká bude.

Taylor Swift má srdce na správnom mieste. Jej 11 ročná veľká fanúšička Naomi Oakes bola nešťastná z toho, že zmešká jej augustový koncert kvôli liečbe leukémie. So svojím celým príbehom sa podelila na stránke gofundme.com, kde zbiera príspevky na liečbu. Toto všetko sa nejako k Taylor dostalo, a tak Naomi poslala 50, 000 dolárov s komentárom: „Krásnej a statočnej Naomi. Mrzí ma, že to zmeškáš, no koncertov bude ešte mnoho. Teraz sa treba sústrediť na to, aby si sa cítila lepšie. Posielam tebe a tvojej rodine veľké objatie.“ 

Cara Delevingne vraj zavesila svoju kariéru modelky na klinec. Doteraz pôsobila v agentúre Storm Models, no minulý týždeň ju zmazali zo svojej web stránky a podľa blízkych zdrojov agentúru opustila už pred mesiacom. Chce sa vraj sústrediť na svoju hereckú kariéru.

Kim Kardashian má cecky. A nechce, aby ste na to niekedy zabudli. A tak sa zase vyprsila, tentokrát pre magazín Rolling Stone. V rozhovore prezradila, že je omnoho múdrejšia, než ju médiá vykresľujú. A keďže je taká múdra, rozhodla sa v ďalšom vyjadrení strápniť svojho brata Roba, ktorý je na ňu za to vraj tak nasratý, až si zablokoval jej čislo. Povedala o ňom: „To, čo sa deje s Robom, nie je žiadna záhada. Pribral. Necíti sa tak dobre, aby bol v šou, a to je v poriadku. A či si myslím, že celé dni pije pivo, fajčí trávu, a hrá sa video hry s kamošmi? Áno.“ So smiechom vraj ešte poznamenala, že metamfetamín určite neberie, lebo to by bol chudý.

Heidi Klum tiež ukázala kožu, no nie pre žiaden magazín, ale kvôli reklame na jej značku spodného prádla.

Ariana Grande má nového frajera – TMZ sa dostalo k videu, na ktorom pobozká jedného zo svojich tanečníkov. Vďaka tomuto videu sme sa dozvedeli aj to, že Ariana nie len že vyzerá na 12, ale sa tak aj správa. S jej novým frajerom totiž nenápadčo olizovali donuty v cukrárni a mali z toho strašnú srandu. O tomto a ani o jej novom frajerovi sa ale veľmi nepíše, najväčšie haló spôsobil fakt, že si dovolila povedať, že nenávidí Ameriku, keď zbadala, čo jej čašníčka ponúka. Každý polodementný jedinec musel pochopiť, že tým narážala na to, aké grcy sa tam servírujú namiesto jedla, no nie, je z toho veľký škandál, lebo Ariana nie je patriot.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk