On je v tom nevinne

pridal locco 8.7.2015 o 8:34


Tá žena je dokonalá. Hovorí ako chlap, chová sa ako chlap, dokonca má aj peništek ako chlap. No neber to.

Takto rozmýšľal drsný raper Tyga, ktorý aktuálne randí s Kylie Jenner. Na scéne sa totiž objavila figúrka menom Mia Isabella, ktorá má okrem peništeku aj veľmi podrezaný jazyk. Táto transsexuálna pornoherečka tvrdí, že Tyga to s ňou ťahal 3 roky, počas ktorých chodil s Blac Chynou a Kylie. Ja si však myslím, že Tyga je mimoriadne inteligentný mladý muž, ktorému ušiel jeden obrovský detail. Pravdepodobne prehliadol to Sauronove oko, ktoré na neho číhalo spod sukne. Asi vždy sexovali po tme, tak je logické, že si Tyga tú snickersku nikdy nevšimol. Veď dobre viete, že chlapi nikdy nevenujú pozornosť detailom. Ide vždy len o sex. Možno sa mu Mia počas tých troch rokov snažila vysvetliť, že okrem francúzskych bozkov má pre neho aj francúzsky kľúč.

Vyzerá to však tak, že Kylie a jej nízke čelo sa touto aférou veľmi netrápia. Ona je silná mladá žena. Nemenovaný blízky zdroj mi potvrdil, že ona má úplne iné problémy a nebude riešiť nejaký peništek naviac. Kylie si totiž nevie nájsť tu správnu čelenku. Sociálne siete úplne odstavila, napriek tomu, že celé hodiny trávi na internete. Stále nevie nájsť ten správny internetový obchod, kde by našla vhodnú čelenku. Jednu chvíľu to už vyzeralo, že je z najhoršieho vonku. Jej nadšenie však rýchlo opadlo, keď jej doručili objednaný tovar. Kylie si natiahla novú čelenku na hlavu, pozrela do zrkadla a ostala doslova šokovaná. Po chvíli sa s plačom rozbehla do izby a po ceste od zúfalstva kričala, že ona si cylinder neobjednala.

Mia Isabella

Kylie Jenner

Tyga, to vôbec nie si ty, keď si hladný! 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk