Boj proti starobe

pridal locco 9.7.2015 o 7:55


Ak by ste trpeli výrazným prebytkom peňazí, tak sa rozhodne nenechajte inšpirovať nasledujúcim článkom. Radšej tie peniaze pošlite do Grécka.

53-ročná herečka Meg Ryan má očividne peniaze na rozhadzovanie, ona sa však rozhodla, že svoje úspory nasype do inej bezodnej jamy. Do druhého piliera. Nie, samozrejme som myslel bankové účty mužov v bielych plášťoch. Možno ste sa u nás už dočítali o tajnom klube škodoradostných plastických chirurgov, ktorí si vešajú fotky svojich výtvorov na stenu v klubovni. A ukrutne sa zabávajú. Popularita Meginho doktora začala v ostatnej dobe prudko stúpať. Ostatní chalani majú z neho takú radosť, že fotku Meg zavesili hneď vedľa manky Sylvestera Stalloneho. Meg však rozhodne nevyzerá až tak zle, len je trochu iná. Týmto pádom si aj Jocelyn Wildenstein môže vydýchnuť, taký nezbedník so skalpelom v ruke sa už nenájde.

Meg sa po 14-tich mesiacoch ukázala na verejnosti. Počas tejto dlhej doby sa jej tvár už stačila zahojiť a tak si odbehla do Paríža, kde na ňu všetci doslova zízali. Len z iného dôvodu, ako si Meg myslí. V mojom okolí som stretol pár žien, ktoré majú mylnú predstavu, prečo z nich ľudia nemôžu spustiť zrak. Veď aj vy to určite poznáte, keď ide oproti vám nejaká vypreparovaná šesťdesiatnička s vyžehlenou tvárou, či slečna s bravčovou panenkou na tvári. Tieto entity si pravdepodobne myslia, že mužom sa to páči a ženy im závidia. Keby toto náhodou čítala nejaká slečna, ktorá má ústa väčšie ako plynové potrubie na Ukrajine, tak to nie je preto. Ľudia na vás pozerajú a otáčajú sa za vami, lebo sa chcú presvedčiť, či im náhodou nejebe a videli správne.

Na niektorých fotkách ju určite spoznáte

Z iného súdka. Jackie Stallone

Nasadená jednotka. Jocelyn Wildenstein



Zaradené pod: Celebrity, Meg Ryan, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk