Veľkolepý návrat

pridal locco 14.7.2015 o 6:41


Ako to dopadne, keď si tri dospelé ženy odbehnú z diskusie na Modrom koníkovi, a rozhodnú sa vrátiť k pôvodnému remeslu?

Keď vám názov skupiny Atomic Kitten nič nehovorí, tak si aj naďalej užívajte prázdniny. Tento článok bude mať veľmi malú cieľovú skupinu. Zopár tridsiatnikov a zúrivé mamičky, ktoré sa chytili na Modrého koníka v úvode. Mamičky, vy by ste už mohli vedieť, že tu sa odborných rád ohľadne vášho ňuňu nedočkáte. No dobre, jednu vám dám. Fotky svojich ratolestí vešajte na sociálne siete s väčším časovým rozostupom, aby vás vaši priatelia nezačali nenávidieť. Asi ako vy teraz nenávidíte mňa. Skúste však prekonať zlosť a nekričať, lebo my ste mohli prebudiť vaše ňuňu, ktoré sa tak miluje fotiť. Chúďatko si myslí, že ho fotíte aj keď sa vonku blýska.

Skupina Atomic Kitten vznikla na konci minulého tisícročia, takže status dievčenská skupina by som im už odobral. Večne mladá Evka Máziková by so mnou teraz asi nesúhlasila. No nič, ja si to u nej pokúsim vyžehliť a neskôr si pôjdeme zaskákať gumu. Spať k veci. Tri Britky sa v roku 2012 rozhodli, že sa po ôsmich rokoch vrátia na hudobné pódia. Tri roky im trvalo, pokiaľ zosnovali svoj krutý plán veľkolepého návratu, a tento rok by im mal vyjsť album. V galérii uvidíte, že členky skupiny sú už trochu po záruke a tak od tohto albumu nikto veľa neočakáva. Táto skupina má však na ostrovoch vybavené celkom obstojné promo prostredníctvom bulváru. Súkromný život speváčky Kerry Katony je vďačná téma počas uhorkovej sezóny a vyzerá to tak, že sa bude tretíkrát rozvádzať. Na fotkách v galérii budete môcť vidieť, ako ten čas letí.

Dievčatá počas najväčšej slávy

Obmenená zostava dnes

Kerry a jej prvý manžel Brian McFadden

Druhý manžel Mark Croft

Terajší manžel George Kay

Tak si trochu zaspomínajte







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk