Vetranie ceckov po Kardashianovsky

pridal Lilinka 15.7.2015 o 14:21


Už aj ty, Kendall?

Kendall Jenner, najmodelkovskejšia z Klanu Kuriev, sa zaradila do stáda. Pretože ako (som si doteraz myslela) jediná normálna z tejto rodiny sa živila serióznou prácou modelky. No ale ako si iste stihla všimnúť, ani jej sestry zo serióznej práce na vysokej nohe nevyžijú. A tak rovnako ako Kim alebo Kylie, musí ukázať svetu svoje kvality. A tým myslím svoje cecky pekne tak, ako ich pán Boh (v kardashianovskom prípade pán chirurg) stvoril. Kendall sa zatiaľ pýši lentilkami pod kobercom, ktoré sú ešte rukou chirurga nedotknuté. Mali tú česť s ceckovými protézami, ktoré som mylne považovala len za dielo fotoshopfairy. No a tak sa vybrala podľa vzoru svojich starších sestier a jednej mladšej, ktorá svoje staršie za rôčik dohnala. A tak sa v meste anjelov vybrala von len v košeli s výstrihom po pupok. A samozrejme bez podprsenky. Jednak ju nepotrebuje, a jednak sa jej každým malým záchvevom bradaviek zvyšuje počet doláčov na bankovom účte. Vie to snáď každá celebrita. Keď už nevieš ako ďalej, ukáž cecky!

Aj fanúšikovia si chceli s jej ceckami spraviť selfí.

Ak ste čakali kúsok bradavky, je mi ľúto. Kendalline cecky sú tak malé, že žiadna bradavka do jej diery v košeli nedočiahla. Nabudúce väčší výstrih, Kendall!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk