Ešte žije

pridal locco 15.7.2015 o 9:34


Mám pre vás jednu dobrú a jednu zlú správu. Určite chcete najprv poznať tú zlú správu. Ani dnes nebudú cecky.

Tou skutočnou zlou správou je, že Peter prišiel o zelený dres. Musel som aj jemu trošku prihriať polievočku, veď aj on je celebrita. A na rozdiel od ostatných celebrít, on musí tvrdo makať, aby sa o ňom písalo. Jemu nestačí, aby mu vykukli trenky a hneď sa objaví aj na titulke gruzínskeho bulváru. Keď náhodou neviete o kom píšem, tak by vám mohlo byť povedomé meno iného cyklistu. Volá sa Bran Stark a jazdí na bicykli značky Hodor. Bran je takisto neodmysliteľnou súčasťou špičkového tímu Game of Thrones. Nakoľko Bran plní úlohu domestika, tak sa na obraze veľmi neobjavoval. A už vôbec nie minulú sezónu, ktorú musel celú vynechať pre zranenie.

Pozorným divákom seriálu Game of Thrones určite neušiel fakt, že Bran sa po štvrtej sérii niekam vyparil. Ja som si to všimol hlavne kvôli absencii jeho nosiča Hodora. Toho veľkého chlapíka ma fakt rád. Síce toho veľa nenahovorí, ale vždy hovorí k veci. Vlastne až teraz sa dostávam k tej dobrej správe. Vy ste však určite pochopili, že tou dobrou správou je Branov návrat na obrazovky. Traja nerdi sú momentálne vo vytržení a ostatní čitatelia nechápu, čo tu nafukujem takú nepodstatnú informáciu. Branovu absenciu odôvodnili tvorcovia seriálu jednoducho. Trénoval. Fakt, to myslím vážne. Bran sa na jeden rok zašil za kopec, aby si zdokonaľoval svoje nadprirodzené schopnosti. Jeho mentálny tréning sa už skončil, a preto je Bran pripravený na návrat do kolotoču intríg, násilia a obnažených ohanbí. Ja dokonca verím, že sa Branovi podarí vyhrať aj nejakú etapu. Teda Peťovi.

Za mlada

Branove vízie

Hodor mu vždy zabezpečí výhodnú pozíciu v špurtérskom vlaku

V horských etapách musí vymeniť Hodora za koňa

Pred odchodom za kopec

Podobnosť s Greipelom je čisto náhodná

A potom ho nemajte radi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk