Aj slipy sú dôležité

pridal locco 16.7.2015 o 9:33


Caitlyn na staré kolená objavila výhody podprsenky. Lenže čo s tým peništekom?

Caitlyn Jenner je taká nadšená z nových prsných implantátov, že začala objavovať nové dimenzie. Naposledy to bola podprsenka. Som zvedavý, akých zázrakov sa ešte dočkáme. Možno nejakých špeciálne upravených slipov. S úložiskom pre makeup. Alebo s drážkou pre zrkadielko. Vlastne to je blbosť, to si môže už teraz zaseknúť medzi polky. Dosť však bolo špekulácii, prejdem radšej k veci. Caitlyn chystá novú reality šou. Ako inak, veď to majú v rodine. A túto šou treba promovať prostredníctvom bulváru. Ako inak. Aby ľudia pozerali. Veď kto by nebol zvedavý na celebritnú starenku, ktorá si musí každé ráno prilepiť peništek na stehno izolačnou páskou. Caitlyn rada nosí sukienky, tak nech jej náhodou nevykukne ďalšia vysušená noha. Bez opätku. S okrúhlou špičkou.

Celý svet je úplne nadšený z jej premeny na ženu, tak prečo si trochu neprivyrobiť k malému športovému dôchodku. Keďže americký divák je asi najotrlejší na svete, tak jemu sa táto šou bude určite páčiť. Americkí diváci majú radi tieto reality šou, ktoré nemajú s realitou vôbec nič spoločného. Diváci zo zostrihov akurát uvidia Caitlyn, ako si skúša nové šaty či hrá tenis. Alebo ako klebetí s kamkami pri krabicovom víne. Diváci nikdy neuvidia, čo sa u nej v skutočnosti deje. Napríklad ako Caitlyn so zvonom ruke rieši upchatú keramiku. Alebo ako si pomocou paličky od nanuku vyberá špinu spoza nechtov na nohách. Nikdy. Na koniec len dodám, že táto šou sa bude volať I Am Cait. Tak si ju nenechajte ujsť, lebo táto šou bude mať gule. Doslova.

Pár screenshotov zo šou

 Urobte si vlastnú predstavu



Zaradené pod: Caitlyn Jenner, Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk