Budíček!

pridal locco 18.7.2015 o 20:02


Mnohí z vás majú problémy s ranným vstávaním. Vy však nie ste celebrity, preto si nemôžte dovoliť prísť do práce v pyžame.

A speváčka Rihanna je obrovská celebrita. Ona môže. Kuk do galérie, aby ste mi verili a rýchlo naspäť. Nie je žiadnym tajomstvom, že Riri pracuje na novom albume. Jeho launch videoklip k nemu ste pravdepodobne videli, tak už máte ako takú predstavu. Ako sa však hovorí, aj zlá reklama je reklama. A výlet v pyžamku by mal tento fakt len podtrhnúť. Veď to je výborné promo, vybrať sa do nahrávacieho štúdia v pyžame. Veď tieto fotky sa objavia v bulvári po celom svete. Možno len v Severnej Kórei to tak nebude. Tam ani internetoví provideri nemajú na ružiach ustlané. Tuším tam majú až jedného zákazníka. A neviem či platiaceho. Chcel by som vidieť toho frajera, ktorý by Kimovi vystavil faktúru. To by asi dokázal len Chuck Norris, ten by mu dokonca aj upomienku poslal.

Vrátim sa však späť k Riri, ktorú paparazovia zachytili o pol štvrtej ráno na ceste do nahrávacieho štúdia v New Yorku. Jej fanúšikovia sa už nemôžu dočkať nového albumu, tak si Riri musela trochu privstať. Ale keď takto vyzerá po prebudení, tak je na tom veľmi dobre. Aj to pyžamko. V tom hnedom pásikavom s vreckom naľavo by veľa vody nenamútila. Moje druhé ja úchyla mi aj tak napovedá, že Riri spáva nahá. Ale to by si ani ona nedovolila, vyjsť len v papučkách do tmavej noci. Možno časom sa niečoho podobného dočkáme, uvidíme ako sa bude predávať jej nový album. Ja som však presvedčený, že sa bude predávať výborne. Na svete je ešte stále kopa zbesilých tínedžerov, ktorí zahodia peniaze aj s rukami. Rozhodne však nechcem vynášať predčasné súdy, možno nás Riri a jej kumpáni príjemne prekvapia. A keď nie, tak dievčatá v škole budú mať o jedno zrkadielko naviac. S výrezom v strede, pre lepší úchop.

Komentár je zbytočný

Môj obľúbený

Tieto sa mi  fakt páčia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk