Otec roka

pridal locco 18.7.2015 o 7:34


Asi je odo mňa dosť trúfalé, uzatvárať túto populárnu anketu už v júli, ale tohto frajera už nikto neprekoná.

Megaúspešný model Gabriel Aubry je ťažký frajer. Svoju 7-ročnú dcérku Nahlu miluje natoľko, že sa kvôli nej nebojí postaviť pred súd. A brániť jej práva až do krvi. Veď sa jedná o jej budúcnosť. A ako správny otec to robí úplne nezištne. Veď to by musel byť aký chrapúň, keby si privyrábal na vlastnej dcére. To však určite nie je jeho prípad. Je tu však úplne maličká šanca, že neviete o kom píšem. Možno by ste ho mohli poznať vďaka jeho bývalej partnerke. Je to nejaká neznáma herečka Halle Berry. Fakt neviem kto to je. Akurát pozerám nejaké staré video, na ktorom hystericky zviera zlatú sošku. Asi vyhrala okresné kolo v streľbe z malorážky.

O tom, že Gabriel miluje ich spoločnú dcérku Nahlu, niet pochýb. Miluje ju až tak veľmi, že mu na ňu Halle musí prispievať každý mesiac sumičkou vo výške 16-tisíc dolárov. Pri tom čísle sa mi trochu zastavil rozum. No ukážte mi jedno dieťa, ktoré dokáže vyžiť z takej smiešnej sumy. Neslýchané. A to ešte neviete to najhoršie. Halle si vymyslela, že tá suma je privysoká. Dobre čítate, a to si hovorí matka. Veď je logické, že každá matka chce pre svoje dieťa to najlepšie. A ona robí presný opak. Prednedávnom sa začalo súdne pojednávanie o znížení tejto sumy na 3-tisíc dolárov. To už čo je. Už aj tak smiešnu sumu 16-tisíc chce Halle okresať na 3-tisíc. Veď chudáčisko Gabriel bude musieť začať znovu pracovať, aby mohol dávať Nahle každý mesiac tých chýbajúcich 13-tisíc. To si Halle neuvedomuje, že jej dcéra potrebuje každý cent? Chudák Gabriel, keby vtedy vedel, aké je Halle lakomá. Až natoľko, že odmieta živiť o jeden hladný krk naviac. Tým krkom som samozrejme myslel Nahlu, lebo Gabriel počas tých pár rokov neminul na seba z toho výživného ani cent. Kdeže.

V roku 2012 mu Olivier Martinez nahádzal na hlavu

Odvtedy sa Gabriel sťažuje, že si nemôže nájsť prácu

Som zvedavý, či dodržuje termíny na úrade práce

Olivier vysvetľuje Nahle, že s jej tatkom sa vtedy iba hrali

Nahla, nejaký pán s kladivkom môže rozhodnúť o výške tatkovho tvojho vreckového

Cecky na záver

Musia byť

A z toho vyplýva, že aj tento príbeh má šťastný koniec







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk