Veľká škoda

pridal locco 19.7.2015 o 15:20


Niektoré celebrity majú toľko pracovných povinností, že im neostáva čas na lásku.

Speváčka Rita Ora a Ricky Hil sa po roku vzájomného súžitia rozišli. Mimochodom aj Ricky jej spevák, no zatiaľ nie taký slávny ako ona. To asi nevyznelo najlepšie, lebo ja nie som celkom presvedčený, či sa Rita stala slávnou vďaka svojmu spevu. Určite jej k popularite pomohol jej precízny vkus pre módu. Rita sa nebojí experimentovať, a možno sa niekedy pri pohľade na jej módne výstrelky pýtate sami seba, že koľkokrát do roka oslavuje Halloween. Často, cit pre módu bola určite jedna z vecí, ktorá ich s Rickym spájala. Určite si spolu založili aj chránenú dielňu na výrobu kostýmov. Ricky sa s citom pre módu už musel narodiť, nakoľko je to syn návrhára Tommyho Hilfigera. To ste možno nevedeli, rovnako ako ja.

Rita a Ricky sa vzájomne dohodli, že si dajú zbohom. Okrem pracovných povinností im prekážala aj veľká vzdialenosť, keďže Ricky býva v Los Angeles a Rita v Londýne. Ricky je aj prvý partner, s ktorým sa rozišla v dobrom. Keby ste sa na ňu opýtali Calvina Harrisa alebo Roba Kardashiana, tak by vám minimálne urobili ohník na predlaktí. Rita momentálne derie svojou zadnicou jedno z porotcovských kresiel v X Factore a taktiež pracuje na novom albume. To je vlastne už také klišé, používať spojenie speváčka a práca na novom albume. Tak veľmi vyčerpávajúca práca spočíva iba v čakaní. Musí čakať, kým jej niekto napíše texty. Musí čakať, pokiaľ niekto zloží hudbu. Potom musí čakať na voľný termín v nahrávacom štúdiu. A keď sa konečne dočká svojho veľkého dňa, ďalšie tri mesiace musí čakať, kým ten bordel dá niekto dohromady.

Tak si zaspomínajte na oslavy Halloweenu počas bežných dní







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk