Julia Roberts na predaj

pridal L 21.7.2015 o 20:54


Julia predáva apartmán v New Yorku za 4, 5 milióna a dom na Havaji za 30 miliónov dolárov.

Od filmu Pretty Woman už uplynul nejaký ten čas, a peniažky zjavne treba aj takej veľkej herečke s ešte väčším úsmevom akou je Julia Roberts. Inak si ani predaj dvoch nehnuteľností naraz neviem vysvetliť.
Dom The Faye Estate s veľkým pozemkom a výhľadom na oceán je na predaj od apríla tohto roku za 29, 85 milióna. Doteraz sa však nenašiel nikto, kto by dom za túto sumu kúpil. Možno to bude tým, že Julia dom kúpila spolu s manželom v roku 2011 za 13, 4 milióna. Darmo, Havaj je Havaj, a Julia Roberts je Julia Roberts. No neviem, kto si priplatí za dom o takmer 17 melónov viac len kvôli tomu, že tam bývala nejaká celebrita. Dom má 352 metrov štvorcových a priamy vstup na pláž.


Ak sa vám táto suma zdá vysoká, tak toto je pre vás to pravé. Julia najnovšie ponúkla na predaj aj apartmán v New Yorku- Greenwich Village za 4, 5 milióna. Za túto cenu máte 186 metrov štvorcových, 3 spálne, 3 kúpeľne, veľkú obývačku s kozubom a terasu. Apartmán kúpila v roku 2010 za 3, 9 milióna.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk